rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3377 pregleda
0 komentara

NOVI ŠMEKERSKI RASPORED

Sunce i viša temperatura te teraju da skineš jaknu i džemper? A još uvek se nisi aktivirao onoliko koliko si želeo i svakodnevno podsećaš sebe da se leto bliži, a ti još uvek u zimskom telu? Mi kažemo – nema problema! Od 6. marta sa nama treniraj u novim terminima kojih će biti VIŠE, jer razumemo tvoje potrebe.

U DOGOVORU SA TOBOM, KAO I UVEK

Mnogo Šmekera imalo je bar po jednu želju u vezi sa terminom u kom bi voleo da trenira. Pisali ste nam svakodnevno i mnogo nam pomogli da napravimo raspored koji će se najlakše uklopiti u dnevne aktivnosti svih Šmekera i Šmekerki, bez obzira na to čime se bavili. Pažljivo smo čitali, vredno planirali i trudili se da ispunimo što više vaših molbi.

KAKAV JE NOVI RASPORED?

U novom rasporedu primetićeš veći broj termina, kako bismo ti olakšali da se uklopiš i postaneš što redovniji. . Broj treninga u toku nedelje raste, što nije slučaj i sa našim cenama – one ostaju nepromenjene. Pedale na RPM-u okretaćemo čak sedam puta nedeljno, svoj core imaš priliku da jačaš u devet termina, isto kao i ostale grupe mišića, velike i male, na Pumpu. Kako kad nedelja ima samo sedam dana? U meniju ćeš videti i neke stare, a opet nove termine. Ne sumnjamo da već znaš na šta mislimo, jutarnji treninzi! Ponovo ćeš moći da se razbuđuješ uz RPM, Pump i CX, a onda pun energije nastaviš da osvajaš dan.

KAKO DA VIDIŠ NOVI RASPORED?

Na ovom linku raspored možeš da šmekneš na našem sajtu, tako što ćeš iznad tabele koja ti prikazuje termine treninga izabrati mesec – mart, a zatim i dan – šesti, kada startujemo sa njim. A da bi sve bilo jasno, evo i primera kako to možeš da uradiš.

Novi_Raspored

IMAMO JOŠ IZNENAĐENJA!

Ako si mislio da je jutarnji trening sve što smo ti ovog proleća pripremili, varaš se. U rasporedu ćeš primetiti tri povezana slova koja do sada kod nas nisi video. Da, dobro pretpostavljaš – spremamo ti novi trening, a o njemu ćemo te obavestiti uskoro. 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *