rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2776 pregleda
0 komentara

NOVI ŠMEK, NOVI TRENINZI

U nedelju 20. oktobra ŠMEK otvara vrata bogatiji za prostor više – Tretana koju smo svi dugo čekali spremno će te dočekati.

Da, sve one silne sprave, tegovi, trake za trčanje, bicikli, šipke, čuveni gladijatori, vijače, vreće za udaranje… Sve to je od 20. oktobra dostupno i tebi.

ŠMEK fitness centar i beogradski lanac teretana TONUS sklopili su partnerski odnos i omogućili ti da napokon kombinuješ dobro poznate Les Mills treninge sa pojedinačnim, polupersonalnim i personalnim treninzima i time nabaciš onaj six pack o kojem maštaš toliko, razviješ leđa, oblikuješ zadnjicu… I ostvariš svoje fitness ciljeve.

Dakle, NOVI ŠMEK NOVI TRENINZI

Šta je ono što ti osećaš kada dođeš na trening? Da li je to strah, pozitivna trema, blago uzbuđenje koje ne možeš da opišeš drugima… Da li je to ponos koji ne znaš kako drugačije da pokažeš osim što ćeš svakim danom da pobediš sebe? Koje emocije ti se motaju po glavi kada instruktor kaže još samo trideset sekundi do kraja? Šta je sa suzama koje nesvesno pustiš i nadaš se da će svi misliti da je samo znoj u pitanju?

Mi ćemo ti reći, ne samo što 20. oktobra otvaramo teretanu, već ćemo 19. i 20.oktobra predstaviti i najnovija izdanja Les Mills programa pod sloganom Feel it all.

BodyCombat, CXWorx, BodyPump, BodyBalance, Les Mills Tone, BodyAttack i, naravno, GRIT čekaće te u dobro poznatoj sali, a naši instruktori, kao i uvek, spremili su i posebne izazove. O ovome uskoro više…

A na dane promocije Les Mills programa spremili smo posebnu ponudu u kojoj ćeš ostvariti 20%, 30%, 40% i 50% popusta na određene pakete – Više o ovome klikom na LINK.

REZERVIŠI SVOJE MESTO NA PROMOCIJI KLIKOM NA >>> LINK <<<

Da se vratimo teretani…

Zbog teretane, radno vreme ŠMEK fitness centra od 21. oktobra biće produženo, a u periodu od 21. do 27. oktobra čeka te OPEN GYM nedelja u kojoj će ti teretana biti u potpunosti besplatna. Sve sprave i svi naši zaposleni biće ti na raspolaganju, posavetuj se sa njima, osmisli plan treninga i ishrane, nauči kako da kombinuješ teretanu i grupne treninge i ako ti se svidimo rado ćemo ti biti domaćini i u periodu koji dolazi posle.

A sada iznenađenje

FitPass i ŠMEK fitness centar takođe su sklopili partnerski odnos i od srede, 2.oktobra, svi korisnici FitPass kartice mogu da dođu u ŠMEK fitness centar i koriste koji god trening požele. Dakle, svi Les Mills programi i teretana biće na raspolaganju i onima koji nisu redovni članovi ŠMEK zajednice.

Polako počni da se pripremaš, jer novi ŠMEK neće prestati da te iznenađuje.

Vidimo se 19. i 20. na promociji novih Les Mills izdanja, pa se družimo i u teretani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *