rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2052 pregleda
0 komentara

Novogodišnja Les Mills konvencija

Šmekeri i prijatelji, svi ste pozvani na veliki fitnes događaj!

Les Mills Srbija & BIH, u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Beograda, organizuje Novogodišnju Les Mills konvenciju koja će se održati 20. decembra u Beogradu u sportskom centru Šumice. Konvencijom želi da se zahvali svim ljubiteljima i prijateljima Les Millsa za podršku i širenje Les Mills pozitivne energije u toku protekle godine.

Najbolji način za to su treninzi puni pozitivne energije i druženje. Novogodišnja konvencija je događaj na kojem ćemo sve to osetiti i u velikom fitnes stilu dočekati 2016. godinu.

Šta nam donosi fitnes konvencija?

Na Novogodišnjoj Les Mills konvenciji će se na jednom mestu okupiti instruktori i vežbači iz celog regiona. Imaćemo priliku da svi zajedno razmenimo iskustva, podelimo utiske i odlično se zabavimo. Takođe, vaši omiljeni instruktori biće prezenteri nekih od novih izdanja Les Mills treninga koji će se uskoro naći i našem klubu, a konvencija će ugostiti i specijalnog gosta.

Kako prisustvovati na Novogodišnjoj Les Mills konvenciji?

Učešće na Novogodišnjoj Les Mills konvenciji je BESPLATNO ZA SVE. Biće potrebno samo da OVDE izvršite online prijavu zbog planiranja kapaciteta događaja i svakog programa pojedinačno.

Organizovan prevoz Novi Sad – Beograd – Novi Sad

Kako bismo svima koji to žele omogućili da prisustvuju ovom velikom fitnes događaju, biće organizovan BESPLATAN prevoz Novi Sad – Beograd – Novi Sad. Svi zainteresovani od srede će moći da se prijave za organizovan besplatan prevoz na našem infopultu. Sve prijave vrše se lično i svaka osoba posebno. Takođe, biće potrebno da do četvrtka, 17. decembra, potvrdite korišćenje prevoza.

Raspored treninga i nova izdanja na konvenciji

16:00 GRIT 15
16:35 BODYBALANCE 71
17:40 BODYJAM 75
18:45 BODYCOMBAT 66
19:50 BODYATTACK 91

Pridružite se nam se na velikom fitnes događaju i zabavite se sa nama kroz odlične treninge i fantastičnu muziku. Vidimo se na Novogodišnjoj Les Mills konvenciji! 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *