rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

9043 pregleda
0 komentara

OKUPI TIM, POBEDI NA IZAZOVU I ČEKA TE VREDNA NAGRADA

Okupiti pravi tim nije ni malo lako. Pogotovo kada su u pitanju zajedničke igre.

Ali, kao tim najboljih članova koje jedan fitnes centar može da poželi, odlučili smo da 27.9. na šesti rođendan ŠMEK-a, organizujemo timski čelendž u kojem će najbolji tim odneti ŠMEK titulu i osvojiti vrednu nagradu.

O čemu se radi?

ŠMEK slavi svoj šesti rođendan i, u znaku zahvalnosti, odlučili smo da napravimo izazov u kojem ćemo testirati snagu, izdrživost, kondiciju… Ali i znanje tima.

Dakle, timovi se bore protiv ostalih timova, ali i protiv ŠMEK reprezentacije i samo jedan tim može odneti titulu najboljeg. A kao podsticaj za osvajanje titule pripremili smo vredne poklone.

Ko sve može da se prijavi?

Može da se prijavi ko god želi, bez obzira da li je član ŠMEK fitness centra ili ne.

Izazov je prilagođen većini, tako da ne treba da brineš zbog godina, pola, fizičke spretnosti i slično, jer u svakom segmentu izazova će neko uspeti da pokaže „svoju snagu“.

Koliko članova tim treba da ima?

Tim treba da bude sačinjen od tri člana. Međusobno se organizujte kako god da želite.

P.S. Niko vam ne brani da imate iste majice, šorceve, dukseve, kačkete, uvodnu tačku, pa čak i navijače… Ne sumnjamo već da ćemo se svi zabaviti na izazovu i proslaviti rođendan kako dolikuje.

Kako da prijavim tim?

Pored pulta, u ŠMEK fitness centru, nalazi se tabla.

Na toj tabli treba da napišeš naziv/ime tvog tima, kao i imena i prezimena članova. Što se pre prijaviš, pre ćeš moći da se pripremaš sa svojim timom kako biste bili najbolji i kako biste pobedili na čelendžu, ali moći ćeš i da vidiš ko ti je konkurencija pa da smisliš neku dobru strategiju. 😉

Šta ako nemam tim, ali želim da učestvujem?

Nemoj u opšte da te to spreči da se prijaviš. U ovom slučaju, zamoli zaposlene na pultu da te zabeleže da želiš da učestvuješ, a mi ćemo ti pomoći da pronađeš tim do 27.9.

Da li treba još nešto da znam pre nego što se prijavim?

Da, obavezno prati naše društvene mreže: Instagram, Facebook i YouTube, ili zaprati Facebook Event, jer ćemo u narednom periodu objavljivati videe koji su u vezi sa izazovom i pravilnim izvođenjem pokreta, cakama na koje treba da obratite pažnju i slično, kako biste ti i tvoj tim mogli da dođete spremni za pobedu.

Dakle, ne preostaje nam ništa osim da ti kažemo da počneš da se dogovaraš, međusobno podeliš i dogovoriš, napraviš tim i prijaviš.

Onda je sve na vama da pobedite i osvojite ŠMEK Titulu.

Za sve nedoumice i dodatna pitanja, tu smo.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *