rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6263 pregleda
1 komentara

OTVORENA ŠMEKOVA VRATA

Otvorena Šmekova vrata. Većina već sluti šta se dešava. Neke od vas su ova vrata navela da se zaljube u fitnes, nekima od vas donela nova prijateljstva, nekima i drugačiji pogled na grupne treninge. Međutim ono oko čega se možemo složiti da se tokom otvorenih Šmekovih vrata odlično trenira i da je energija koja tih dana kruži Šmekom posebna.

OTVORENA ŠMEKOVA VRATA

Početak poslednjeg meseca u ovoj godini ! Polako ali sigurno zima nam se bliži i sva čarobna idila koju ona nosi. Sve naslućuje na novogodišnju euforiju i predstojeće praznike. Bliži se i raspust, odmor od faxa i predah od posla!
A mi ti u poslednjem mesecu u ovoj godini Otvaramo vrata u Šmeku! 🙂

PRUŽI RUKU I UPOZNAJ ŠMEK

Imaćeš priliku da 4 dana BESPLATNO treniraš, isprobaš sve naše treninge, upoznaš naše instruktore, stopiš se sa našom energijom i proučiš sve sto imamo da ti ponudimo. Bilo da si nas član ili ne potpuno je nevažno. Povedi sa sobom prijatelje i upoznaj se sa Šmekom bez obaveze da postaneš član.

BESPLATNI TRENINZI 4 DANA

Od 02. do 05. decembra vrata Šmeka širom su otvorena. Ukoliko želiš da prisustvuješ događaju moćićes da se prijaviš putem linka na kraju teksta i na taj način obezbediš sebi besplatno učešće.

Ništa lakše!
Da li će Šmek biti tvoje novo mesto za vežbanje, druženje i ostvarenje zacrtanog cilja, odlučićeš sam!? Otvaramo ti vrata da probaš, da osetiš atmosferu i saznaš da li smo mi odgovor na tvoje pitanje!

SPREMILI SMO I POSEBNU POGODNOST

Ukoliko ti se dopalo ono sto si video i probao u Šmeku i ako odlučiš da nam se priključiš spremili smo za tebe posebnu pogodnost u znaku dobrodošlice. Paket članstva 1 + 1 GRATIS podrazumeva da prilikom uplate jednog meseca treniranja, drugi dobijaš potpuno besplatno! Da se razumemo, ovu pogodnost mogu da iskoriste naši članovi i vi koji odlučite da to postanete.

I ČLANARINA ZA DŽ 😀

Pored jednog meseca GRATIS dobićeš i besplatnu članarinu za celu sledeću godinu sa dodatnim šmekerskim pogodnostima!

POČINJU MIKSEVI

Ko razume shvatiće, ko ne osetiće. U svakom slučaju otvorena Šmekova vrata označiće početak Mikseva. Šmekeri, slobodno u komentaru upišite vaše želje. 😉

NE KUCAJ, NE ČEKAJ, VRATA SU OTVORENA! VIDIMO SE! 🙂

Klikni na PRIJAVI SE i treniraj BESPLATNO od 02. do 05. decembra.

 

Jedan Komentar za “OTVORENA ŠMEKOVA VRATA”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *