rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2454 pregleda
0 komentara

Otvorila su se vrata budućnosti

Ujutru je ostalo još samo da stavimo balone i širom otvorimo vrata drugačije budućnosti.
I da sačekamo 10 časova.
I prve gošće. Pa još gostiju. Pa još i još.

 

Dan prvi je počeo.

Počeli smo stidljivo i nežno, BODYBALANCE™om, nastavili oštrije CXWORX™om, prošli kroz ludilo BODYATTACK™a i GRIT™a, intenzivnost BODYSTEP™a i BODYCOMBAT™a, plesali u ritmu SH’BAM™a… Nećemo opisivati LesMIlls programe koji su se tog  dana odigrali, jer ko je bio – osetio je. Ko nije bio – doći će pre ili kasnije, makar da proba.

 

Priznajemo – motrili smo vaše reakcije

Dali smo sve od sebe da budemo staloženi i opušteni. To ne znači da nismo obožavali osmehe koje je dobar deo vas imao na licu od samog ulaska. Primetili smo nasmešene poglede usmerene ka šarenim zidovima i zamamnim lejzi begovima. Oslušnuli zadovoljne komentare koji se tiču prostranih svlačionica. Nasmešeno smo prihvatili komplimente o enterijeru, optimizmu i sjajnom ozvučenju. I spremno vas čekali nakon svakog treninga, kako bismo čuli: „Ljudi, ventilacija vam je stvarno neverovatna, šta ste to uradili??“

 

I naravno uživali smo gledajući vas kako trenirate

Gledati ljude, znane i neznane, kako zajedno vežbaju u našem Šmeku, pa to je stvarno nešto divno. Gledati devojke koje rame uz rame s momcima učestvuju u GRIT™ izazovu, i to po prvi put. Videti momke koji đuskaju uz SH’BAM™. Uočiti one koji godinama nisu trenirali, kako rešavaju i ulaze na BODYPUMP™. I ostaju do kraja, jer shvataju da imaju opcije. Posmatrati ludilo i strast koje BODYCOMBAT™ budi u vežbačima… Malo šta može se meriti s tim. I uz sve to – dočekivati goste, upoznavati slučajne posetioce sa Šmek pričom, smejati se, razmenjivati iskustva… Savršen vikend.

 

Ljudi, hvala vam.

Instruktori gosti bili su Biljana Ranković, Jovana Knežević, Milica Marinković, Bojana Tatić, Sofija Tasić, Saša Ružić, Momčilo Milojević i Nikola Ilić. Naši harizmatični beogradski prijatelji i sjajni LesMills instruktori dodali su našem Danu prvom posebnu slast i uzbuđenje, i radujemo se svim budućim susretima i zajedničkim treninzima sa njima.

Instruktori domaćini – Jasna Nikolin, Slavica Šestić, Vasimir Dimitrov, Miroslav Bunčić i Milan Ivetić sproveli su vežbače kroz Šmek koncept, i već od prvog treninga pridobili mnoga srca.

 

Vi, dragi naši vežbači, vežbali ste hrabro i posvećeno, celim srcem, onako kako bi LesMills programe i trebalo vežbati. Neki od vas su naši stari znanci, neke smo sreli prvi put, ali svi zajedno pokazali ste da vežbanje može da bude uzbudljiva avantura koja vodi ka zdravijoj i zadovoljnijoj svakodnevici.

I zato, ljudi, hvala vam svima koji ste bili s nama Dana prvog.
Svašta nas tek čeka. I jedva čekamo.

 

Imajte na umu – budućnost nije što je nekad bila.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *