rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5034 pregleda
0 komentara

OVO JE POKLON ZA SVE ŽENE

Da, osmi mart sve nam je bliže. Iako svemu možemo da pronađemo manu, nekako uvek se osvrnemo na one lepe trenutke izazvane osmesima, lepim željama i naravno onim divnim, sada već tradicionalnim trenucima.

Šta je zapravo osmi mart i šta on treba da nam predstavi?

Osmi mart predstavlja sve ono za šta su se naše majke, bake i sve pre njih borile. Predstavlja lep datum na koji treba svaka buduća generacija da zahvali, jer naše sestre, ćerke, kao i sve buduće generacije, mogu da glasaju, budu deo društva, bave se sportovima… I da, možda zvuči čudno, ali pre svega sto godina mnoge to nisu mogle.

Ovaj datum nije samo zato što su se žene izborile za svoja prava, već zato što su se izborile za jednakost i jednake šanse, bez obzira na pol, rasu, versku, političku, seksualnu orijentaciju.

I baš zato, ŠMEK FITNES CENTAR želi da ti se zahvali.

DAME, 8. MARTA SVI TRENINZI U ŠMEKU SU ZA TEBE BESPLATNI

Da, dobro čitaš. Kao znak zahvalnosti, ali i kao znak podrške da nastaviš na sebi da radiš, ŠMEK ti umesto cveća i čokolade poklanja dan besplatnih treninga u ŠMEK-u.

Ne samo da sa treninzima stičeš neophodnu snagu da nastaviš da se boriš za jednakost, već stičeš i imunitet, ubrzavaš metabolizam i izbacuješ sav nagomilan stres – a može li bolji poklon od toga?

SAMO 8. MARTA OSTVARI 50% POPUSTA NA SVE PAKETE

A kako bismo podržali tvoju odluku i izbor da radiš na sebi i svojoj snazi u svakom smislu te reči, 8. marta odobrićemo popust u iznosu od 50% na sve pakete članstva. Tako da će, na primer, najprodavaniji paket Trening bez granica 30, umesto 4.500 RSD, iznositi svega 2.250 RSD.

Momci, ovo ne znači da vi ne možete da uplatite paket za svoje dame

Ukoliko si u potrazi za savršenim poklonom, i to poklonom koji vremenom dobija na sve većoj vrednosti, onda nećeš pogrešiti ukoliko uplatiš ŠMEK vaučer svojoj dragoj dami i pokažeš joj koliko si zahvalan što je deo tvog života.

Bitne informacije sumirane

  1. marta vrata ŠMEK fitnes centra otvorena su za sve dame;

Samo 8. marta, sve dame mogu da iskoriste posebnu ponudu i ostvare 50% popusta na sve pakete članstva u ŠMEK-u.

Momci, od 6. do 8. marta možete da uplatite vaučer ove posebne ponude i poklonite jedini poklon koji vremenom postaje vredniji svojim dragim damama.

Za sva ostala pitanja, piši nam.

 

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *