rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2542 pregleda
0 komentara

Pokrenut je PrePokret

To je bilo to. Prepokret je pokrenut.

Zvanično. Mada, primetili smo da su mnogi počeli da PrePokreću život u svoju korist i pre 7. februara. To saznanje dalo nam je vetar u leđa da radimo pravu stvar.

grit

Dan za Prepokret

Subotnje jutro krenulo je lagano, baš kako i zaslužuje prvi dan vikenda. A kako je moglo da počne nego nežnim BodyBalanceom i nežnim damama koje su 55 minuta uživale u novom izdanju. I pre nego što se završio ovaj trening koji vraća samopouzdanje i smiruje dušu, ispred sale su uveliko stojali momci i devojke spremni za 30 minuta lude energije Grit Mixa. Zatim se nastavilo istim duhom, putem CxWorxa, pa je BodyVive okupio energične Šmekerske dame pre popodnevne pauze.

Samo da vam kažemo, bila je pauza između treninga, ali to nije sprečilo naše Prepokretače da nestrpljivo čekaju 16h kada je promocija nastavila tamo gde je i stala.

Nakon BodyStepa, snažni Attackeri su, nikada brojniji, prevazišli svoje fitnes granice, a tim putem nastavili su verni ljubitelji BodyPumpa. Zatim su zavladali Combat ratnici, pa njihova sušta suprotnost – danceri, iliti Sh’ Bam-ovci….

bb

Zašto je Prepokret bio toliki zaokret?

Zato što smo to učinili zajedno. Zato što je bilo divno gledati vas, ne samo na omiljenim treninzima, nego i kako se družite, zajedno dolazite i odlazite. Divno je da ste se baš onako, šmekerski spojili, ma koliko su vam ličnosti drugačije. Ono što vas čvrsto veže, jeste put Prepokreta, na koji smo zakoračili zajedno.

ba

Hvala dragim gostima koji su se odvažili Prepokretu

Instruktori gosti iz Novog Sada bili su Mitar Bajčetić, Marko Tajs, Jelena Pavlović i Slobodan Tiragić. Iz Kikinde na dan promocije pridružio nam se i Igor Gvozden. A iz Beograda pridružile su nam se dame Renata Stanojević i Bojana Tatić.

BP

Instruktori domaćini – pravi ste Šmekeri!

Šta više reći od ovoga – bez vas, Prepokret ne bi ni postojao. Ne bi pokrenuo sve naše drage ljude, ne bi ih preokrenuo i naveo ih na bolju budućnost. Hvala Jasni Nikolin, Suzani Skenderoski, Mimi Radeti, Slavici Šestić, Sofiji Tasić, Vasimiru Dimitrovu, Miroslavu Bunčiću i Milanu Ivetiću.

bs

A najveće hvala – nikome drugom nego vama!

Bespotrebno je i reći zašto. Reči i reči ne bi bile dovoljne da opišu sve ono što smo osetili 7. februara. A tih osećanja ne bi bilo bez vas. Tačnije, bez vas ne bismo znali ni da ta osećanja postoje niti da mogu biti tako snažna.

rec

A šta je sa VAŠIM Prepokretom?

I dalje nam pišite. Ne odustajte. Jer, nešto veliko će se desiti 7. marta. Neka to nešto veliko bude i vaša hrabrost da svoj životni Prepokret, Zaokret, Preokret (kako god želite da nazovete) podelite sa nama. I ne zaboravite, nekoga od vas čeka godišnji Šmek paket članstva. 🙂

 cx

Ali to nije sve! Tek smo otvorili prvu stranicu Prepokreta.

Prepokret nije rekao svoju završnu reč. Otvorili smo prvu stranicu, ali još mnogo njih mora biti ispisano. Do samoga kraja. Ali, postoji li poslednja stranica Prepokreta?

Šta je zapravo Prepokret, uskoro ćemo otkriti. Svima vama – a naročito onima kojima fizička aktivnost nije jedna od bitnih životnih navika.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *