rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

10621 pregleda
0 komentara

POLU PERSONALNI TRENINZI U ŠMEK-u

Znaš onaj osećaj kada napokon odlučiš da radiš na svom fizičkom i  mentalnom zdravlju. Pronađeš odličan fitnes centar i shvatiš da je trening izduvni ventil koji za posledicu ima samo pozitivne izlaze:

Super osećaj, jači i otporniji metabolizam, lepo oblikovano telo, čisti se koža, rešavaš se negativnog stresa…

Ali, ipak postoje dva negativna izlaza: Ne vidiš rezultat, ili povređuješ sopstveno telo zbog nepravilno izvedenih pokreta.

Zato u ŠMEK-u možeš da radiš polu personalne treninge

Polu personalni treninzi u ŠMEK fitness centru radiće se sa po najviše četvoro osoba u terminu. Termine se dogovaraš sa trenerima i prilagođavaš ih sebi i svom vremenu.

Na samom početku treneri uradiće sva neophodna merenja i osmisliti ceo trening koji će biti prilagođen tebi, tvojoj fizičkoj spremnosti/spretnosti, ali i tvom zdravstvenom stanju.

Nije bitno da li ti je cilj da smršaš, da se ugojiš, oblikuješ samo određene mišićne grupe, ispraviš držanje, ili jednostavno dovedeš telo do zdravog izgleda, na polu personalnim treninzima moći ćeš to sve da uradiš i da, naravno, uz pomoć trenera sprovedeš.

U suštini, to su vođeni treninzi?

PA I NE BAŠ. Mi na vođene treninge gledamo ovako: „To su treninzi sa brojem ljudi koji imaju iste ili slične ciljeve i trening je prilagođen tom jednom zajedničkom cilju. Svi rade iste vežbe, isti broj ponavljanja i istu mišićnu grupu, bez obzira na to šta pojedinac želi“.

Na polu personalnim treninzima, trener se posvećuje tvom cilju, pravi program prilagođen tebi, ali u istom tom trenutku brine o još nekoliko osoba pored. Tako da nećeš dobiti ceo tretman koji dobijaju osobe na personalnim treninzima, ali dobićeš odličan kontrolisan trening sa jasnim smernicama kako i na koji način treba da ga uradiš. Pri tome, treneri će ti uraditi sva neophodna merenja na osnovu kojih ćeš moći da pratiš promene.

KOJA JE CENA POLU PERSONALNIH TRENINGA?

Cena paketa POLU PERSONALNI TRENING iznosi 7.000 RSD i ovaj paket podrazumeva merenje i zdravstveni skrining, pravljenje plana treninga prilagođeno tvom cilju, kao i 12 polu personalnih termina koje možeš da iskoristiš za 30 dana, kao i neograničeno korištenje teretane u trajanju od 30 dana.

Ukoliko želiš da kombinuješ polu personalne treninge sa drugim treninzima u ŠMEK fitness centru, onda na bilo koji uplaćen paket doplaćuješ 5.000 RSD i ostvaruješ pravo na korištenje oba.

Recimo, odlučiš se da ideš na grupne treninge i na polu personalne. U ovom slučaju plaćaš paket Grupni trening bez granice 30 u iznosu od 3.500 RSD i doplaćuješ 5.000 RSD za polu personalne.

Kako se formiraju grupe?

Grupe se formiraju tako što nam se javiš, trenerima prosledimo tvoj broj telefona, oni te pozovu i dogovore konsultacije. Nakon toga se dogovaraš oko termina sa njima, kao i sa grupom.

Kako mogu da se prijavim na polu personalne treninge?

Ukoliko želiš da se prijaviš to možeš da uradiš pozivanjem broja 065/22-66-700 ili dolaskom lično u fitnes centar.

Za sva pitanja i nedoumice, tu smo. Piši nam.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *