rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2537 pregleda
0 komentara

ZALUDEO GA MAGIČNI ŠEJK, A MAGIČNA TRANSFORMACIJA IZOSTALA

Dobrodošao u proleće. Vreme kada temperatura ide gore, a samopouzdanje odlažeš u orman zajedno sa zimskim jaknama i džemperima. Zašto?

Zato što si ponovo bio lenj da dočekaš famoznu Novu godinu, početak novog meseca ili baš sledeći ponedeljak, zato te je strah da probaš te bermude koje su nam još prošlog leta bile knap, a obećao si da će ti do ovog leta stajati kao salivene. Ili možda sledećeg leta? Ili su možda skroz izašle iz mode, pa treba bez probanja da završe gde im je mesto – u kanti?

Hej, sačekaj. Pogledaj ovu reklamu! Uz magični šejk za mesec dana i do 10 kilograma manje? Zbogom griža savesti, trk u apoteku po čarobni napitak. Košta kao tri mesečne članarine u fitnes centru, ali ‘ajte molim vas, ko je još od treninga smršao 10 kila za mesec dana.

Zbogom znoju. Zbogom upalo mišića. Zbogom sati bačeni u teretani.

Dobrodošao šejkiću. Dobrodošao Netflixu. Dobrodošla keso nachosa. 😀

UZ MAGIČNI ŠEJK – DVE NEDELJE KASNIJE…

Čekaj, ako za mesec dana izgubiš 10 kila, onda bi za dve nedelje trebao da si pet kila lakši? A nisi? Spava ti se, stalno si gladan, neraspoložen si? Od ormana bežiš kao da iz njega vreba ćudovište iz Loh Nesa.

Od šejka ne odustaješ. Sad će to, samo da se otkači. Tako kažu i ona tri svedočenja zadovoljnih korisnika na portalu magicnisejk.com.

MESEC DANA KASNIJE

Ništa! Ništa! Ni kilogram dole. U to si siguran jer sada teško navlačiš i farmerice koje su ti taman postale baš posle dva meseca treninga. U apoteci vičeš na apotekarku, jer naravno da je ona kriva što si se polakomio na brz rezultat bez muke, pošto on i obično pada sa grane. Ili sa police u apoteci.

Pognute glave vraćaš se u stari dobri fitnes centar i počinješ ispočetka. Ovog puta znaš da nećeš odustati.

Ne počinješ od Nove godine.

Ne počinješ od sutra, ni od ponedeljka.

Uplatio si godišnju članarinu, da ti na pamet ne padne da ponovo baciš novce.

Bermude nemoj baciti. Još postojii mogućnost da ćeš pred kraj leta moći da ih prošetaš.

„Dobrodošao znoju. Dobrodošla upalo mišića. Tako ste mi nedostajali.“ 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *