rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5970 pregleda
2 komentara

POSEBNA PONUDA: 1 + 1 GRATIS

U najavi su Dani otvorenih vrata koji će trajati od 2. do 5. septembra. Družićemo se, vežbati i zabavljati, jer to su glavni epiteti vežbanja u Šmeku.

Oni koji već treniraju sa nama znaju šta ovaj događaj nosi sa sobom. Pored besplatnih treninga, druženja, zabave, volimo da vas iznenadimo posebnom ponudom koja je uvek više nego dobrodošla.

POSEBNA PONUDA 1+1 GRATIS

Od 2. do 5. septembra uplatom paketa Trening Bez Granica 30 dobijaš na poklon još 30 dana. Drugim rečima, treniraš dva meseca, a platiš jedan. I to kada želiš, koliko god želiš i bilo koji od 12 Šmekovih treninga.

POKLONIMA NIKAD KRAJA

Novi članovi i oni kojima godišnja članarina ističe, dobiće i besplatnu godišnju članarinu kojom ostvaruju razne pogodnosti.

TRENING BEZ GRANICA

Trening Bez Granica je naš prepoznatljiv paket. On ti omogućava da mesec dana treniraš sve naše programe, u svim terminima, svakog dana – BEZ OGRANIČENJA. Posebna ponuda ti omogućava da ovaj paket koristiš dva meseca, a platiš jedan.

Za besplatno učešće na Danima otvorenih vrata prijavi se putem ovog LINKA.

2 Komentara za “POSEBNA PONUDA: 1 + 1 GRATIS”

 1. Slavica

  Postovanje,
  Da li postoji neki program vezbanja koji bi mogla da „isprati“ i moja cerka od 10 godina?Dolazile bi zajedno, oko 19-20 casova?Naravno i ako mozete neku okvirnu cenu da mi napisete.
  Mnogo Vam hvala.
  Slavica

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *