rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1901 pregleda
0 komentara

IZA OTVORENIH VRATA ŠMEKA POSEBNA PONUDA TE ČEKA

Od 12. do 15. maja Šmekova vrata biće otvorena svima i, još bolje! Iza njih se nalazi posebna ponuda kojoj nećeš odoleti.

Leto se bliži i sada je vreme da pojačaš trening kako bi zablistao na plaži. Tokom ova četiri dana treniraj neograničeno sa nama! Probaj koji god od naših 14 treninga želiš, koliko puta želiš. Neće nam smetati ni da po ceo dan budeš naš gost. 🙂

Kada osetiš nadaleko čuvenu atmosferu Les Mills treninga, zaista ćeš i poželeti da treniraš po ceo dan. Pomoći ćemo ti da odabereš treninge koji ti se najviše dopadaju i koji će te najbrže dovesti do tvog cilja. Zatim ćemo ti napraviti individualni plan treninga – potpuno besplatno!

Ukoliko ti se dopadne ono što vidiš i probaš u Šmeku i ako odlučiš da postaneš deo naše zajednice, čeka te posebna ponuda u znak dobrodošlice.

NASTAVI DA TRENIRAŠ SA NAMA

Sa 30% popusta moći ćeš da uplatiš naš najtraženiji paket članstva Trening bez granica 90. Paket članstva Trening bez granica 30 čeka te sa 15% popusta.

Izborom jednog od ova dva paketa moći ćeš 90 ili 30 dana da treniraš kada želiš, koliko god želiš, bilo koji od naših 14 treninga. Treninzi u Šmeku se održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima, te smo sigurni da ćeš trening lako uklopiti u svoj nedeljni raspored.

Sredina maja nije vreme za izgovore i nećkanje! Zato već sad  odluči da dolaziš! Prijavi se klikom na baner ispod i osiguraj svoje BESPLATNE treninge!

Posebna_ponuda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *