rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5430 pregleda
0 komentara

POSEBNA PONUDA U ŠMEKU OD 1. DO 4. JULA

Zato što znamo koliko je važno da leti ne prekidaš svoje trening navike, tokom 1, 2, 3. i 4. jula biće aktuelna POSEBNA PONUDA 1+1 GRATIS. Uplatom našeg paketa TRENING BEZ GRANICA 30, poklonićemo ti JOŠ 30 DANA.

Znamo koliko svi volite posebnu ponudu 1+1 GRATIS, pa je interesovanje za nju uvek veliko. Kako bi svako imao svoje mesto na treningu i kako bismo poštovali naše kapacitete, broj paketa na posebnoj ponudi biće ograničen. Zato, ako želiš da svoj paket rezervišeš na vreme, slobodno piši Andrei na email: andrea@178.63.100.200/~smek i potvrdi rezervaciju.

Dodatna pogodnost za nove članove

Iako je verovatnoća da će neko odlučiti da se pridruži treninzima tokom leta izuzetno mala, mi smo ipak za najupornije spremili DODATNU POGODNOST. Pored POSEBNE PONUDE, prilikom učlanjenja, kao poklon dobićeš i GODIŠNJU ČLANARINU GRATIS koja će ti doneti dodatne pogodnosti.

Kako ćeš ostvariti posebnu ponudu?

Sve što je potrebno da ostvariš ovu posebnu ponudu jeste online prijava koja će se otvoriti 29. juna u 00:12. Osim posebne ponude, prijava ti donosi mogućnost da među prvima isprobaš nova, letnja izdanja Les Mills treninga. Više o #SmekMadeMeDoIt promociji saznaj ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *