rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4330 pregleda
0 komentara

POSTAVI I TI SVOJ CILJ – POSEBNA PONUDA

Kao što već znaš, 8. i 9. februara, na promociji novih izdanja, postavljamo tromesečne ciljeve koje ćemo rado da ostvarimo, zajedno sa tobom.

Tom prilikom, pripremili smo dve posebne ponude koje možeš da iskoristiš u periodu od 7. do 10. februara.

PLATIŠ TRI – DOBIJEŠ PET MESECI!

S obzirom na to da radimo posebna merenja kako bismo videli odakle krećemo i kako i na koji način ćemo uspeti da promenimo sebe, svoje telo i postignemo svoj cilj, svi koji se odluče da uplate GRUPNI TRENING BEZ GRANICA 90, kao i GYM BEZ GRANICA 90 u punom iznosu od 9.900 RSD, na poklon će dobiti DODATNA DVA MESECA TRENIRANJA!

ŠTO ZNAČI…

Platiš tri meseca, na poklon ćeš dobiti još dva meseca – Još dva meseca više da radiš na svom cilju i sigurno ga ostvariš i postigneš.

ILI, MOŽEŠ DA ISKORISTIŠ POPUST OD 10%

Takođe simbolična ponuda, ukoliko ne želiš svih pet meseci da treniraš – Da li zbog nemogućnosti, odsustva ili bilo kog drugog razloga – Možeš da se opredeliš da uplatiš TRI MESECA TRENIRANJA PO CENI OD 8.910 RSD.

To znači, da ćeš paket GRUPNI TRENING BEZ GRANICA 90 ili GYM BEZ GRANICA 90, umesto punih 9.900 RSD, dobiti za 10% jeftinije, odnosno po ceni od 8.910 RSD.

TU JE I ŠMEK PRIVILEGOVANO ČLANSTVO…

U okviru ponude, dobijaš i ŠMEK privilegovano članstvo koje ti donosi dodatne pogodnosti i mogućnost da sve naše pakete članstva, kao i sve naše posebne ponude, iskoristiš.

Više o ovom članstvu na LINK-u.

Ko sve može da uplati ovu ponudu?

Ponudu može da uplati ko god da želi, bez obzira da li je već naš član, dolazi kod nas sa FitPass karticom, ili želi da dođe da proba naše treninge.

Zašto da iskoristim ovu ponudu?

Ovo je jedinstvena prilika u kojoj ćeš svoj postavljen cilj, uz pomoć merenja, saveta i smernica naših trenera i instruktora, moći da ostvariš.

Zamoli ih da ti naprave raspored treninga, posavetuj se oko ishrane, suplementacije, kombinacije treninga i hrane…

A usput, iskoristi jedinstvenu priliku i nekoliko meseci treniranja dobij po posebnim cenama.

 

>>> PRIJAVI SE BESPLATNO I REZERVIŠI SVOJE MESTO NA PROMOCIJI NOVIH TRX I LESMILLS IZDANJA <<<

 

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *