rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2227 pregleda
0 komentara

POVEĆAJ MOBILNOST I FLEKSIBILNOST UZ POMOĆ TRX REKVIZITA

Termine mobilnost i fleksibilnost često koristimo kao sinonime, kada mislimo na ukupan opseg pokreta našeg tela. “Mobilnost” koristimo kada govorimo o pokretljivosti svih zglobova u telu, bilo da se radi o kukovima, laktovima ili mobilnosti kičmenog stuba, a “gipkost” kada govorimo o mišićima. Mobilnost i gipkost zajedno daju fleksibilnost celog tela.

ZAŠTO SU MOBILNOST I FLEKSIBILNOST VAŽNI?

Da bi od svog tela na treningu dobio maksimum, fleksibilnost i mobilnost moraju biti deo tvog programa vežbanja. Kako bi vežbe mogao da izvodiš bez opasnosti od povreda i bolova potrebno je da pokrete izvodiš pravilno, a u tome ti pomažu fleksibilnost i mobilnost. Ukoliko ih nema, ili ćeš skratiti pokret ili ćeš ga izvesti nepravilno, a kao rezultat nećeš se osećati bolje, a postoji i mogućnost da se povrediš.

ZAŠTO TRX ZA TRENING MOBILNOSTI I FLEKSIBILNOSTI

TRX suspenzor ti dozvoljava da koristiš težinu sopstvenog tela za trening snage, mobilnosti i fleksibilnosti. Ovo ti omogućava da momentalno prilagodiš svaku vežbu svom opsegu pokreta i kondiciji, kako bi vremenom povećao svoju pokretljivost.

Uveri se i sam u benefite koje donosi TRX tako što ćeš svoj termin za TRX trening pronaći već danas OVDE. Čekamo te! 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs