rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2437 pregleda
0 komentara

PREPOKRETNA RADIONICA: Zaljubite se u fitnes!

U subotu 16. maja održaće se radionica u okviru našeg projekta PREPOKRET.

 

Šta je PREPOKRET?

Poznat vam je osećaj kada nakon treninga pomislite kako nećete propuštati ni jedan dan. Kako je to prava stvar za vas i kako ćete biti uporni? I onda se ipak desi da posustanete.  E tu mi stupamo na scenu!

Prepokret je projekat koji smo započeli sa idejom da učinimo da vam vežbanje postane zadovoljstvo, da vas podstaknemo da trenirate redovno i da vam pokažemo najbolji način da dođete do željenih rezultata.

I ne samo to. Prepoket ima i edukativni karakter jer ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i kroz zabavnu radionicu zajedno naučiti kako da vežbamo pametno.

 

Šta ćemo raditi na radionici?

Znamo da se najbolje uči kroz zabavu i zato smo odlučili da ova radionica ima zabavno – edukativni karakter.

Prvo ćemo održati interaktivno predavanje, a onda ćemo malo da se igramo 🙂

Zato ponesite i opremu za trening!

 

Zašto da dođete na radionicu?

Zato što možete besplatno da dobijete plan treninga napravljen baš za vas. Prilagođen vašem cilju i vašim fitnes afinitetima.

Zato što ćete naučiti kako da uspavate onaj glas koji vam govori da ste previše umorni, previše zauzeti ili previše bezvoljni.

Zato što ćete dobiti odgovore na sva pitanja vezana za treninge. Znamo da ne volite da postavljate pitanja pred grupom tako da će vas u Šmeku čekati kutija u koju ćete moći da ubacite vaše pitanje (ne morate pisati vaše podatke), a mi ćemo vam odgovoriti na radionici 🙂

Zato što ćemo 10 učesnika radionice častiti  besplatnim merenjem telesnog sastava, kao i procenom energetskih vrednosti za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Zato što ćemo se zabavljati i naučiti nešto novo i korisno. Nešto što kada jednom naučite više nikada nećete zaboraviti.  🙂

 

Kad počinje i koliko traje?

Prepokretna radionica počinje 16. maja u 12 časova i 15 minuta, a završava se u 14 časova.

 

Za koga je ova radionica?

Za sve. Kako za iskusne vežbače tako i za vas koji tek ulazite u svet fitnesa. Radionici mogu prisustvovati naši članovi, a možete i vi koji još niste Šmekeri 🙂

Zvuči vam zanimljivo? Prijavite se što pre! Ušešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.