rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3197 pregleda
0 komentara

Probaj novi koncept TRX treninga u Šmeku!

TRX je tu da te uvede u potpuno novu dimenziju fitnesa!

A još kada čuješ da je izašao novi koncept TRX treninga i kada pogledaš šta ti sve novo donosi – oduševićeš se.

Kao što već sigurno znaš, novi koncept ovog sjajnog treninga stiže na svaka dva meseca, i taman kada si mislio da su tvoji mišići navikli na sadašnje kombinacije vežbi na TRX rekvizitu, mi smo tu da te prodrmamo i iznenadimo još boljim vežbama.

Zašto TRX trening i kome je namenjen?

Jedan od razloga zbog čega se TRX menja na svaka dva meseca jeste taj što ne želimo da tvoje telo uđe u rutinu i mislimo na tvoje zdravlje. Pod tim mislimo na mišiće, stabilnost tela i naravno pokretljivost! Vreme je da poboljšaš kondiciju i svoje zdravlje – zato smo ti pripremili novi koncept TRX FLOW i TRX STRONG treninga.

TRX je namenjen apsolutno svima – bilo da si početnik u treniranju ili si duže vreme posvetio vežbanju i fitnesu.

Svestan si da tvoji mišiću reaguju drugačije na nove stvari, ali zato se prepusti timu koji je osmislio ove treninge za tebe, koji će te laganim pokretima uvesti u novu fit priču!

Izaberi svoj stil – TRX FLOW ili TRX STRONG?

Ili možda oba?

I jedan i drugi trening pružiće ti iskustvo drugačijeg fitnesa!

TRX FLOW pomoći će ti da povećaš fleksibilnost, pokreneš se i da se nakon treninga osećaš opušteno, a takođe popraviš svoje držanje. Slažeš se sa nama da je držanje tela najbitnija stvar koju možeš da uradiš za svoje zdravlje?

TRX STRONG omugućiće ti da na pametan način ojačaš mišiće u celom telu a posebno core mišiće – mišiće koji podržavaju stabilnost celog tela.

Dođi i BESPLATNO probaj novi koncept TRX-a!

Ukoliko se u periodu od 15. do 22. oktobra prijaviš na našem sajtu za TRX treninge, dobićeš na poklon nedelju dana BESPLATNO da treniraš novi koncept TRX-a. Iskoristi priliku da probaš sjajne treninge koje smo ti spremili.

Prijavu za TRX možeš pronaći klikom na baner ispod. Vidimo se!

cta-baner

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *