rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6097 pregleda
0 komentara

PROLEĆNA POSEBNA PONUDA – samo u ŠMEKu

Iako je napolju hladno, proleće je već uveliko počelo. A znaš kako je to bilo u osnovnoj školi „Proleće se budi, a sa njim i ljudi“.

Cveće, latice, prijatna atmosfera, sunce jako toliko da te ugreje, ali ne i da ti bude pretoplo… I onda shvatiš – HEJ PA SAD ĆE LETO!!!

Zato smo pipremili PROLEĆNU posebnu ponudu u kojoj ćeš naredna tri meseca trenirati bez briga.

Šta je PROLEĆNA POSEBNA PONUDA?

Cilj prolećne posebne ponude je da te obaveže da naredni tri meseca radiš na sebi, svom izgledu i svom zdravlju. Ova ponuda je prilika da se nateraš i sagoriš onaj višak kalorija koji vučeš od prošle godine, božića, a neki čak i od pre tačno godinu dana.

Dakle, svi tromesečni paketi sniženi su za 30%. Odnosno, ukoliko želiš paket Grupni trening bez granica 90, odnosno paket GYM bez granica 90, umesto da platiš 9.900 RSD, platićeš 6.930 RSD.

Ukoliko odabereš Trening bez granica 90, odnosno paket u kojem imaš neograničeno korišćenje teretane i grupnih narednih 90 dana kako god da želiš, umesto da platiš 12.990 RSD, platićeš 9.093 RSD.

Zašto samo popust na tri meseca?

Zato što želimo da istraješ u svojoj odluci, ali i zato što se benefiti treninga primete tek nakon trećeg meseca. Da ne govorimo o motivacji, želji za treningom, prijatnim osećajem, energijom…

Takođe, proleće traje tri meseca, tako da možeš bez brige da treniraš celo proleće, a novac koji bi mesečno izdvajao za treninge čuvaj za putovanja, edukacije, usavršavanja – ma šta god tebe ispunjava.

Ko sve može da uplati posebnu ponudu?

Posebnu ponudu mogu da uplate svi koji to žele, bez obzira da li su naši članovi, dolaze sa fitpass karticom ili to žele da postanu.

U okviru posebne ponude uračunato je i ŠMEK privilegovano članstvo, kao i sve beneficije koje Posebna ponuda nosi sa sobom.

Od kada do kada je moguće uplatiti posebnu ponudu?

Posebnu ponudu možeš da uplatiš u periodu od 12. do 14. aprila 2021. godine.

A šta ako nikad nisam bio/la u ŠMEK-u i ne znam da li želim da treniram kod vas?

Pitamo mi tebe, zašto ne dođeš i ne iskoristiš tri probna treninga? Sve što treba da uradiš je da se prijaviš putem LINKa i tri besplatna treninga su tvoja. Nakon toga odluči da li želiš da nam se pridružiš.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, piši nam.

 

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *