rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2797 pregleda
0 komentara

Put u Rimini na najveći fitnes sajam

Krenuli ste sa nama na najveći fitnes događaj u regionu – SuperQW 2015. Utisci se i dan danas prepričavaju, i još uvek osećamo tu istu energiju. A to smo primetili i na vama.

Stoga, želimo da krenemo na novo fitnes putovanje.

 

ČEKA NAS PUT U RIMINI NA NAJVEĆI SAJAM FITNESA U GODINI

Kompanija LesMills Srbija i BiH zajedno sa turističkom agencijom Kompas obezbedila je put u Rimini u periodu od 28. do 31. maja, kada će se održati sajam Energy Evolution Rimini Wellness 2015.

Želite da upoznate vežbače i instruktore iz čitavog sveta, koji dele istu strast prema LesMillsu kao i vi? Pa spremitne kofere, opremu i naravno – pozitivnu energiju. 😉

 

PUT U RIMINI ZA 159 EVRA

Ukoliko želite da krenete sa nama u novu fitnes avanturu, rezervišite svoje mesto tako što ćete do 13. marta uplatiti 30% od ukupnog iznosa, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na put.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave i uplate se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Kompas, koja ima sedište u Novom Sadu i nalazi se na Bulevaru Mihajla Pupina 15. Takođe, možete se prijaviti i online putem tako što ćete poslati e-mail na b.abjanovic@kompasnovisad ili na v.divjakovic@kompasnovisad.com.

 

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

Čitate i uveliko znate da želite da pođete sa nama? Prijavite se na vreme, jer je put na Fitnes sajam omogućen za 50 ljudi.

 

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

 • Prevoz turističkim autobusom (AC/DVD/CD) prema programu sa svim pripadajućim troškovima
 • Dva noćenja sa buffet kontinentalnim doručkom u hotelu sa tri zvezdice u Riminiju sa dvokrevetnim sobama
 • Razgledanja prema programu
 • Prevoz od hotela do sajma za sve sajamske dane
 • Organizacioni troškovi
 • Troškovi pratioca grupe i vodiča
 • Ulaznice za sajam za tri sajamska dana
 • Turistički obilazak San Marina i Padove

 

PLAN PUTOVANJA

 

1.Dan – 28.05.2015. – NOVI SAD – BEOGRAD…

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na Železničkoj stanici u 18h. Polazak iz Beograda sa parkinga kod Buvljaka, Blok 42 na Novom Beogradu u 19:15h. Direktna noćna vožnja do Italije sa usputnim pauzama zbog osveženja, odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 1. Dan – 29.05.2015. … – RIMINI

Dolazak u Rimini oko 9h u zavisnosti od uslova na putu. SAJAMSKI PROGRAM. U 18h smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan – 30.05.2015. – RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. U 14h moguće je organizovati fakultativni odlazak za San Marino. Noćenje. San Marino – predstavlja treću najmanju državu Evrope, od koje su površinom manje samo Vatikan i Monako. Po dolasku obilazak grada: čuvene tvrđave San Marina, Bazilika Sv.Marina, Narodna palata…Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U 17h planiran je povratak u Rimini. Noćenje.

 1. Dan – 31.05.2015. – RIMINI – PADOVA …

Doručak. Napuštanje hotela. U 9h odlazak na sajam. U 14h polazak za Padovu – grad gde su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Razgledanje grada i u popodnevnim časovima nastavak puta za Srbiju oko (19h). Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 1. Dan – 01.06.2015. … BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak u Beograd i Novi Sad je planiran u ranim jurtarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

 

BUDITE DEO NOVE FITNESS AVANTURE

Zašto biste pošli na ovo putovanje? Zato što će se na jednom mestu naći svi oni koji osećaju ogromnu strast prema fitnesu. Zato što je za sve nas odlazak na najveći fitnes sajam mogućnost da ponovo budemo deo LesMills priče. Zato što, sa svima nama, budućnost nije što je nekad bila.

Prijavite se i zajedno sa nama doživite još jednu avanturu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *