rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2142 pregleda
0 komentara

TAJNI SASTOJAK ZA BRŽI REZULTAT TRENIRANJA

Možda će ovaj tekst zvučati kao favorizacija jednog treninga, ali prema jednom od svih imam posebno mišljenje.

Svi Šmekeri znaju da sam mama koja ima six pack , više povreda oba kolena i često me u gradu sretnu sa Lukom oko vrata ( 17 kg i sve je teži!). Ali i dalje nemam zavoje na kolenima, ne bole me leđa, nemam ni jedan deformitet kičme i nije problem da radim intenzivne treninge – čak šta više uživam u njima.

I u sve sam boljoj formi.

Za sve je kriv CXWORX

Često me pitaju kako uspevam da spojim te tri nespojive stvari i da izgledam kao da mi nije ništa.

Paaaa i nije mi ništa. I to sve zbog CXWORXa.

Izuzetno popularan trening, ne samo kod nas već i bilo gde u svetu.

Jel znate zašto?

Zato što zaista daje brze rezultate!

Kako CXWORX funkcioniše?

Jak core je osnova jakog tela. Ako core mišići (prednji i bočni trbušni, mišići oko kukova i na leđima uz kičmu) nisu jaki, ne vrede nam „nabudžene“ butine, leđa, grudi i biceps. U tom slučaju telo nije jako, već su samo mišići definisani.

Upravo ti core mišići su fokus CXWORXa.

Tokom treninga koristimo jednostavne vežbe koje ne zahtevaju preteranu koordinaciju (što znači da se nećemo nervirati što nešto ne umemo da uradimo), ali smo ih otežali koristeći ekspander i slobodne ploče.

Njihov cilj je da naučimo kako da maksimalno angažujemo mišiće stomaka, leđa i oko kukova da bismo izvršili određenu kretnju.

Za sportiste i nesportiste

Sada kada razumemo kako ovaj trening funkcioniše, možemo i sami zaključiti da ustvari dobijamo dve vrste benefita: povečanje funkcionalne snage i vidljivo oblikovani i JAKI mišići. Bićemo bolji i efikasniji u svemu što radimo tokom dana.

Bilo da smo vrhunski sportisti, rekreativci ili – mame.

Često na treningu kažem da je dobra tehnika vrlo važna na ovom treningu. Za sve tehničke nedoumice koje ne prođemo na treningu budite slobodni da me pitate, jer moj je cilj da i vama CXWORX postane must have u nedeljnom rasporedu.

Jer, pripreme za leto traju cele godine, zar ne!

Pozzz,
Mima

Ukoliko želiš da CXWORX o kom Mima piše, isprobaš potpuno besplatno, sve što je potrebno da uradiš jeste da klikneš na baner ispod, ostaviš nam svoje podatke kako bismo te kontaktirali i zakazali ti jedan ili više probnih treninga u terminu koji ti odgovara. 🙂

treninzi_u_šmeku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs