rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2728 pregleda
0 komentara

Koji trening je odličan izbor za ulazak u svet fitnesa?

Cycling je u trendu. Poznati, sportisti, hipsteri i ekolozi, svi voze bicikl. Ne postoji bolji trenutak od ovog da im se pridružimo. Međutim, cycling je više od samog trenda. Prednosti i benefiti su brojni i zbog toga tvrdimo da će se ovaj trend trajno održati u fitnesu. Takođe, ako tek počinješ da treniraš – cycling treninzi su definitivno tvoj prvi izbor. Pogledaj i zašto.

OBLIKOVANO TELO I SRCE KOJEM PRIJA TRENING

Lepe noge nisu rezervisane samo za svetske zvezde koje voze svoj bicikl po velikim i popularnim svetskim gradovima poput New Yorka ili Pariza. Gde god da voziš bicikl, napolju ili u studiju, i ti možeš vožnjom oblikovati svoje noge. Naravno, nisu noge i zadnjica jedine koje se oblikuju. Rezultate će osetiti celo telo.

Najviše benefita ipak oseća srce i ceo kardiovaskularni sistem. Osobe koje voze bicikl često imaju veći nivo kondicije od ostalih. To znači da imaju jače srce i pluća, te smanjen rizik od srčanih bolesti. Sve je lakše sa zdravim srcem, nije li tako?

RPM trening odlično sagoreva kalorije. Takva vrsta treninga sagoreva više od 620 kalorija u 45 minuta. I ne samo to, ako se stvarno potrudiš i pomeriš svoje granice u toku treninga, trošićeš kalorije još satima nakon treninga.

KAD POMISLIŠ NA SIGURAN TRENING, POMISLIŠ NA RPM

Ukoliko tražiš siguran trening koji donosi dobre rezultate, RPM je tvoj trening. Možeš dosegnuti vlastite granice bez straha od povreda. Jednostavnim pokretima i sa minimalnim učenjem tehnike, možeš da treniraš svom snagom, sigurno i efikasno.

U cycling studiju ne postoji uticaj terena kao opterećenje na zglobove, već samo lagani pokreti pedalama. To znači da se možeš sigurno fokusirati na nivo intenziteta vežbanja bez straha od opasnosti (promet, drugi biciklisti, ravnoteža). Takođe, u cycling studiju imaš veliku podršku instruktora koji te motiviše da dosegneš svoj maksimum. Svaki aspekt RPM-a je dizajniran tako da dođeš do najboljih rezultata. Sigurno i brzo!

KLJUČ USPEHA – POČETI POLAKO

RPM je odličan ulazak u svet fitnesa. Upravo zbog toga što na svakom času možeš da daš onoliko koliko je tvom telu potrebno. Istraživanja su pokazala da je ključ uspeha upravo u laganom ulasku u svet treninga i podršci prijatelja i instruktora. Instruktor će ti pomoći da naučiš kako da namestiš stacionaran bicikl. Doslovno je lakše od klasične vožnje bicikla.

Vremenski uslovi nisu izgovor za neaktivnost. Odličan trening, bilo sunčano ili kiša, možeš da uradiš u cycling studiju. Pripazi, RPM ima i druge nuspojave: smanjeni stres, poboljšana koordinacija, povećana izdržljivost i opšta sreća!

Ukoliko još niste probali RMP, sad je prava prilika da probate ovaj trend sa benefitima.

Preuzeto sa lesmills.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs