rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2194 pregleda
0 komentara

SEDAM DANA BESPLATNA TERETANA

ŠMEK fitness centar i beogradski lanac teretana TONUS sklopili su partnerski odnos i omogućili ti da napokon kombinuješ dobro poznate Les Mills treninge sa pojedinačnim, polupersonalnim i personalnim treninzima i time nabaciš onaj six pack o kojem maštaš toliko, razviješ leđa, oblikuješ zadnjicu… I ostvariš svoje fitness ciljeve.

Povodom otvaranja teretane, ŠMEK fitnes centar odlučio je da ti u periodu od 28.10. do 03.11. pokloni besplatne treninge – Sedam dana besplatna teretana.

OPEN GYM

Bez obzira da li si član ŠMEK fitness centra ili ne, svi koji u periodu od 28.10. do 03.11. dođu u novu teretanu, koja je nastala saradnjom ŠMEK-a i TONUS-a, besplatno će trenirati. Šta više, iskoristi tih sedam dana besplatnih treninga da se posavetuješ sa našim instruktorima oko kombinacije vežbi, treninga i ishrane – Time ćeš jasno zacrtati svoj cilj i, veruj nam, brzo ga ostvariti.

Šta ukoliko dolazim sa FitPass karticom?

Ni ti ne treba da brineš, jer ti nećemo skidati trenige za dolazak u teretanu, pa taman iste možeš da iskoristiš da teretanu kombinuješ sa popularnim Les Mills treninzima i brže ostvariš postavljen cilj.

Koje je radno vreme teretane?

Od 28. oktobra, radno vreme ŠMEK fitness centra biće od 6h do 23h. Sasvim dovoljno vremena da uskladiš sve svoje obaveze sa treninzima i ne preskočiš dane za ramena, noge, zadnjicu i stomak.

Da li će se i Les Mills programi ponovo organizovati i u jutarnjim satima?

Da, hoće. Ne odmah od 28. oktobra, ali čim novi instruktori budu spremni da preuzmu treninge sami, jutanji Les Mills programi vratiće se u ŠMEK fitness centar.

Ukoliko odlučim da postanem član ŠMEK-a, da li ću moći da kombinujem teretanu sa grupnim treninzima?

Naravno da hoćeš. Cena mesečnog paketa za treniranje u teretani iznosi 3.500 RSD. Cena mesečnog paketa za grupne, Les Mills programe iznosi 3.500 RSD. A cena mesečnog paketa koji podrazumeva neograničeno korišćenje teretane i odlaska na Les Mills programe iznosi 4.500 RSD.

Ukoliko uplatiš privilegovano godišnje članstvo u iznosu od 1.000 RSD, cena paketa se snižava. Za više informacija oko plaćanja možeš da nas pozoveš na telefon 065/22-66-700.

Malo obaveštenje

U toku je ŠMEK FITNESIJADA u kojoj studenti imaju posebne pogodnosti, a svi koji uplate studentski paket od 1900 RSD i pokažu da su dobili desetku u julskom, septembarskom ili oktobarskom roku na poklon dobijaju još mesec dana GRATIS treniranja. Više o ovome na LINK-u.

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *