rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

9075 pregleda
0 komentara

ŠMEK FITNESS CENTAR TRAŽI NOVE INSTRUKTORE

Zbog proširenja posla ŠMEK ekipi su potrebni novi fitnes instruktori!

Ako čitaš ovu objavu onda smo sigurni da obožavaš fitnes i sport – To znači da si korak bliže da svoju ljubav pretvoriš u odličan posao i postaneš LesMills instruktor.

Ali, da li si ti baš ono što tražimo, pošto…

…Tražimo osobu koja je spremna da uči, da radi na sebi i da se usavršava.

Tražimo osobu koja je šarmantna, pozitivna, energična i gotovo uvek nasmejana. Tražimo od tebe da motivišeš, inspirišeš i ohrabriš ljude oko sebe da se aktiviraju.

Tražimo da potrebe naših članova staviš ispred svojih i pomogneš im da dostignu fitnes ciljeve.

Ukoliko smeš da staneš u koštac sa ovim izazovima, onda nam baš ti trebaš.

Zato s nestrpljenjem čekamo da nam pošalješ CV i motivaciono pismo na info@smek.rs i pokažeš koliki šmeker može, osoba kao što si ti, da bude.

Kome je kasting namenjen?

Ako se pronalaziš u opisima iznad, onda nam nije bitno da li si osoba koja studira geografiju, filozofiju, pedagogiju, da li treniraš neki sport ili si već vrhunski sportista, bitno nam je da si osoba koja voli fitnes i koja je spremna da radi na sebi.

Od tebe samo očekujemo da voliš i vodiš aktivan i zdrav način života i da spremno, sa vedrinom i osmehom na licu prihvataš instruktorske izazove.

Zašto baš Les Mills instruktor?

Zato što je Les Mills najpopularniji grupni fitnes trening koji u svojoj ponudi nudi programe kojim se povećava snaga, oblikuje telo, poboljšava fleksibilnost i povećava kondicija i pokretljivost. Zato što pored vrhunske zabave i druženja za korisnike brine o svojim instruktorima i na svaka tri meseca organizuje dodatne obuke. Zato što donosi drugačiju dimenziju grupnog fitnesa i zato što je svima koji su probali Les Mills treninge pomogao da zavole fizičku aktivnost, da se pokrenu i pozitivno promene.

Više o Les Mills-u u Srbiji na LINK-u.

Na koje Les Mills programe mogu da konkurišem?

Iskreno, možeš na sve. Na LINK-u ćeš pronaći sve Les Mills programe i ukoliko ti se neki posebno svidi, ili već sviđa, slobodno nam to napomeni u motivacionom pismu.

Sve u svemu, videćeš da su svi naši instruktori počeli sa jednim fitness programom, ali s vremenom su zavoleli i druge. Pa tako neki od njih danas imaju sertifikate da vode gotovo sve i jedan Les Mills program.

Zašto baš ŠMEK fitnes centar?

Šmek fitness centar postao je, pored mesta za najbolje grupne treninge, i mesto u kojem mogu da se kombinuju najbolji grupni treninzi sa svim vrstama individualnih treninga, bilo da su personalni ili samostalni u teretani. Pored prostora za postizanje fitnes cilja, on nudi i prostor za uživanje, upoznavanje, druženje i savetovanje.

Videćeš, ŠMEK je zajednica koja se zalaže za svoje članove i promoviše vrednosti zdravijeg načina života.

Do kada kasting traje?

Svoj CV i motivaciono pismo možeš nam poslati najkasnije do 13. septembra na mejl info@smek.rs. Nakon toga, ukoliko nam se dopadneš, pozvaćemo te da dođeš na kasting gde ćemo te bolje upoznati. Sve procedure nakon kastinga ćeš blagovremeno saznati.

Zato pregledaj CV, napiši nam motivaciono pismo, pošalji ta dva dokumenta na info@smek.rs i čekaj da te pozovemo.

Jedva čekamo da te upoznamo!

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *