rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3403 pregleda
0 komentara

I ŠMEK IMA SVOJ QUARTERLY

Gde smo 1.aprila? U velikoj dvorani Spensa, na Les Mills Liveu, najvećem regionalnom fitnes festivalu, koji je ujedno i instruktorski Quarterly. Spremaju se omiljeni treninzi i najbolja zabava!

Već znaš da se Quarterly organizuje četiri puta godišnje i da na njemu prisustvuju svi instruktori. Tamo dobijaju informacije o novim izdanjima treninga, novim otkrićima Les Mills naučnog tima sa Novog Zelanda i tada uče kako da ta otkrića uključe u svoj trening kako bi ti postigao bolje rezultate.

A ZAŠTO I ŠMEK NE BI IMAO SVOJ QUARTERLY?

Naravno da i instruktori iz Šmeka idu na Quarterly. Ali zašto ne bi i ti? Ne na njihov, već na jedan prilagođen tebi i tvojim potrebama? Quarterly na kom ćeš pored dobrih treninga moći da stekneš i znanja koja će ti pomoći da bolje razumeš svoje omiljene treninge i na taj način brže stigneš do željenih rezultata.

ŠTA JE DRUGAČIJE?

Prvi Šmekov Quarterly organizujemo 8. i 9. aprila! Evo ukratko kako će on izgledati. Ukoliko treniraš u Šmeku sigurno znaš da će se tog vikenda premijerno prikazati nova izdanja, a novina koju prvi Šmekov Quarterly nosi jeste ta da će se pre svakog treninga odvojiti 15 minuta sa ciljem da ti instruktori prezentuju novine koje to izdanje nosi, kao i zašto su one uvedene i kako će ti one pomoći da brže stigneš do željenih rezultata.

QUARTERLY RADIONICE

Veoma malo će ti značiti i najbolji trening, ukoliko posle njega ne nastaviš da se ispravno hraniš. I o tome ćeš učiti na Quarterlyju. Doći ćeš na radionicu na kojoj ćemo pričati o tome kako da dobro isplaniraš svoje obroke kako bi nastavio da trošiš kalorije tokom celog dana i brže došao do cilja. Razgovaraćemo i savetovati te, a svaki učesnik radionice dobiće mogućnost da mu se uradi besplatna analiza sedmodnevnog jelovnika.

TVOJ RECEPT ZA TRENING SA CILJEM

Već sada na ovaj EVENT okači recept svog zdravog obroka, pa ćemo o receptima razgovarati na radionici koja će se baviti pravilnom ishranom. Znamo da svako od vas ima svoje male tajne, pomoću kojih ste došli do uspeha. Svoju tajnu podeli sa drugim Šmekerima i svoj recept za uspeh, bez obzira da li se radi o kombinaciji treninga ili o ishrani, a vlasnike najboljih recepata pozvaćemo na radionice da svoje recepte za uspeh i prezentuju.

Da rezimiramo – 1.aprila treniramo u Spensu na Les Mills Liveu. A odmah sledećeg vikenda, 8. i 9. aprila, očekuje nas Šmekov Quarterly.

KO JE POZVAN NA QUARTERLY?

Ukoliko si naš član i voliš Les Mills treninge, od 3. aprila prijavi se za svoj omiljeni trening, dođi 15 minuta pre početka treninga i moći ćeš da pitaš i saznaš sve o vežbama i pokretima koji se na njemu izvode, zašto su oni dobri za tvoje telo i šta će ti tačno doneti.

Nisi ranije dolazio u Šmek i o Les Millsu ne znaš ništa? Šmekov Quarterly je i za tebe! To je najbolji način da se upoznaš sa fitnesom sa kakvim se do sada nisi sretao, a da u isto vreme saznaš zašto je toliko popularan i šta će ti doneti, kao i da probaš trening koji želiš – potpuno BESPLATNO.

Prijave i online rezervacije će biti otvorene 3. aprila.

POSEBNA POGODNOST TOKOM QUARTERLYA

Ne sumnjamo da će ti se atmosfera Quarterlyja i treninga svideti, pa smo ti pripremili posebnu ponudu. Ukoliko odlučiš da nastaviš da treniraš kod nas i uplatiš dva meseca treninga, mi ti poklanjamo još jedan! To znači – treniraćeš tri meseca, koliko želiš, kada želiš, bilo koji od 14 treninga koje ti Šmek nudi. Ukoliko tokom promocije postaneš naš član na poklon dobijaš i godišnju članarinu, koja ti donosi brojne pogodnosti.

Za sva dodatna pitanja i informacije, kao i uvek, stojimo ti na raspolaganju.

#trenirajsaciljem

Klikom na baner ispod prijavi se za besplatne treninge i edukativne radionice.

Baner_Prijave-2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *