rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6945 pregleda
0 komentara

ŠMEK MARINA 2019 – OTVARANJE LETNJE SEZONE TRENINGA

Sada već tradicionalno, petu godinu za redom, početkom juna meseca otvaramo Šmek marinu koja će tokom leta doneti mnogo zabave na treninzima, mnoštvo pogodnosti i nagrada za mnoge od vas.

Šmek marina – sezona leto 2019. zvanično se otvara u petak 7. juna. 

I to ćemo proslaviti besplatnim treninzima i žurkom.

Ima li bolje kombinacije? 🙂 

Prva u nizu pogodnosti koja donosi Šmek marina je specijalna letnja ponuda za treniranje u Šmeku.

Od 7. do 11. posebna pogodnost – „Leto za 4900 RSD“

Najpovoljnija od svih pogodnosti koje te čekaju tokom leta 2019 je upravo ova povodom otvaranja Šmek marine i trajaće od 7. juna do 11. juna.  

Naš paket „Leto za 4.900 RSD“  donosi ti mogućnost da izabereš i kombinuješ bilo koji od naših 13 treninga kada želiš i koliko god želiš bez ikakvog ograničenja.

Do kada traje leto u Šmeku?

Letnju sezonu zvanično zatvaramo 7. septembra do kada će ovaj paket da važi. Ako budete dovoljno brzi i svoju uplatu izvršite već 7. juna, treniraćete za svega 1.600 RSD mesečno!

Zar nismo najbolji? 🙂

Dodatna pogodnost

Svi koji u periodu od 7. do 11. uplate paket „Leto za 4900“ na poklon dobijaju i privilegovano članstvo u trajanju od godinu dana. Za vas koji ne znate, ovo članstvo će vam otvoriti pristup do nižih cena u Šmeku, kao i mogućnost uplata specijalnih pogodnosti kao što je ova.

Ko može da uplati „Leto za 4900“

Kratko i jasno – SVI

I naši članovi, i vi koji ste nekada trenirali u Šmeku i vi koji nikada niste trenirali u Šmeku a možda bi ste baš sada počeli.

 

Šmek marina, nešto drugačiji treninzi uz nešto drugačiju muziku 

Prethodnih par meseci bili smo fokusirani na rezultate, na intenzitet treninga, na formu, na izgled, ali znamo teško je na + 40 misliti i dalje na sve to. Treninzi u toku leta mogu biti zabavni. Zato otvaranjem Šmek marine najavljujemo letnju atmosferu na treninzima, kratko slatko i uvek zanimljivo, i obećavamo – rezultati neće izostati. 😉 

Zato 7. juna sa početkom od 19h otvaramo Marinu uz nešto drugačije treninge i drugačiju muziku što se dešava jednom godišnje, te razlog više da ne propustiš ovo magično veče…

O čemu se radi, nasluti sam uz nazive treninga koji te očekuju to veče.

19:00 Pumpaj, pumpaj

19:50 Šark Atak 

20:40 Rokaj Snimaj 

21:30 Žurkaaaa

Dodelićemo i nagradu

Kokteli, žurka, muzika.. sve kao da si na plaži. Zapravo, skoro sve. Fali ti još pravi letnji outfit. A šta govori više leto od toga?

Pošto mi baš ništa ne prepuštamo slučaju, i želimo da Šmek marina bude tvoja asocijacija na leto, zabavu i odmor, nagradićemo najbolji letnji outfit.

Dođi na otvaranje Šmek marine, budi kreativan i maštovit i možeš osvojiti naš paket „Leto za 4900“, drugim rečima celo leto besplatno u Šmeku. 🙂

To znači da ako na otvaranje Šmek marine dođeš u letnjem outfitu i budeš što kreativniji – čeka te celo leto besplatnog treniranja u Šmek marini! A ovo je pobednički outfit kojeg se uvek rado setimo: 

 

Ne, ona nije izgorela na plaži - ovo je najkreativniji kostim Šmek marine iz 2017. godine koji je zaslužio besplatno treniranje u toku leta :)

 

Besplatni treninzi za sve

Treninzi će biti besplatni za sve. I za vas koji trenirate, i za vas koji pravite pauzu, i za vas koji možda prvi put želite da dođete i to veče upoznate nadaleko poznatu pozitivnu Šmek energiju i atmosferu. I ne zaboravite da pozovete prijatelje sa vama. Veče kada se otvara Šmek Marina, dugo se prepričava među našim članovima 😉 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *