rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

9088 pregleda
0 komentara

ŠMEK-ov 6. rođendan – Počni polako da se pripremaš

Želimo ovom prilikom da te pozovemo na ŠMEK-ov 6. rođendan, jer si ti razlog zbog kojeg ga ŠMEK fitness centar slavi.

Kada će se 6. rođendan održati?

Rođendan će se održati u nedelju 27.9. na krovu ŠMEK fitness centra, kompletnu satnicu objavićemo nedelju dana pre.

Tema žurke – Najbolji tim

Zajedno smo uradili oko 1.500 treninga za godinu dana, što je, kada se pomnoži sa šest, ukupno 9.000. Prosečna osoba u ŠMEK-u sagori oko 408.000 kalorija na godišnjem nivou, što je gledano na šest godina ukupno 2.488.000.

Ako bismo kolektivno sagledali, samo u ŠMEK fitness centru sagorelo se 1.741.600.000 kaorija, što je i više nego razlog da ovaj rođendan proslavimo kao tim.

Piće, torta, ali i…

Znaš da svake godine rođendan proslavimo tako što organizujemo žurku, napravimo tortu, uradimo treninge zajedno… Ali, kako ova godina nije kao i sve do sada, odlučili smo da malko promenimo tradiciju i rođendan organizujemo na jedan malo drugačiji način.

Umesto da radimo samo grupne treninge, prvi put ćemo spojiti PROMOCIJU NOVIH LES MILLS IZDANJA sa rođendanom.

Umesto da ti nama donosiš poklone, odlučili smo da mi nagradimo tebe. Šta kažeš da te nagradimo za najjaktivnijeg člana godine na grupnim treninzima, u teretani… Osobu koja podržava ŠMEK fitness putem društvenih mreža, koja ima ludačku energiju?  Ne brini se, više o samim dodelama nagrada pišemo uskoro u novom tekstu!

A kako podržavamo druženje i upoznavanje na treninzima, organizovaćemo timski izazov.

Kako to misliš TIMSKI IZAZOV?

Želimo da napraviš tim od ukupno troje ljudi i da se prijaviš na čelendž tako što ćeš upisati ime tima i imena članova tima na tabli koja će se nalaziti u ŠMEK-u.

Nije bitno na koje treninge ideš, bitno je da je tvoj tim sačinjen od troje ljudi.

Kako pravimo izazov koji je prilagođen svima, gledaj da u tvom timu imaš nekoga ko ima snagu, kondiciju, ali i znanja (veruj nam, treba će).

Ukoliko želiš da učestvuješ, ali nemaš tim, ne brini se, samo se javi zaposlenima na pultu, a mi ćemo tim napraviti  za tebe.

Počni polako da razmišljaš, da se pripremaš i sklapaš ljude u timu, jer nagrade koje ćete kao tim dobiti su i više nego vredne.

Sve u svemu, počni polako da se pripremaš za rođendansku žurku, a mi delimo više informacija uskoro.

 

Da ne propustiš sve informacije u vezi sa ovim, pridruži nam se na Facebook Event-u u kojem će sve informacije sa rođendanom biti objavljene.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *