rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1145 pregleda
0 komentara

ŠMEK ROOF PARTY – biće malo i treninga

Dobro čitaš, vreme je za fitnes žurku i to na krovu ŠMEK fitnes centra.

Mogli smo priču i da počnemo ovako…

Prvi zraci sunca, lepo vreme i treninzi pod otvorenim nebom – ima li šta lepše od toga?

Ali, zašto da se lažemo? Mi jedva čekamo da izađemo napolje, da uz piće, slatkiše i slaniše, dobru muziku i sjajne ŠMEK treninge otvorimo sezonu. Da prvi izlazak, posle dužeg vremena, bude na otvorenom, gde uz svo poštovanje mera može da nas bude preko 200 a da pri tome nikoga ne remetimo.

Mogli smo priču da počnemo i sa time da se leto bliži, da treba da nabaciš mišiće, oblikuješ se, pripremiš ten… Ali, zašto bi? Kada je pravi trening u stvari onaj u kojem, pored treninga, možeš da se smeješ, uživaš, deliš trenutke sa drugim ljudima, upoznaješ se, zabavljaš.

Tako da, želimo ovom prilikom da te pozovemo na:

ŠMEK ROOF PARTY

Koji će se održati u subotu i nedelju (22-23.5.) i na kojem ćemo pored žurke, druženja, dobre muzike, roštilja i zabave, predstaviti i nova izdanja ŠMEK treninga, tako da, ukoliko želiš da ih probaš treba samo da rezervišeš mesto na svojim omiljenima.

… Biće malo i treninga

U subotu, 22.5., predstavićemo ti najnoviji ŠMEK Pump (17:30h) i ŠMEK Combat (18:45h).

U nedelju, 23.5., predstavićemo ti najnoviji ŠMEK Tone (18:00h) i ŠMEK Attack (19:00h).

Pa ne propusti priliku da treniraš, da se zabaviš i da stvarno u treningu uživaš!

KO SVE MOŽE DA DOĐE?

Pozivnica je za sve koji žele da se druže, zabave, treniraju… I svi su dobrodošli, bez obzira da li su članovi ŠMEK fitnes centra ili ne, jer GRUPNI TRENINZI 22. i 23. MAJA SU BESPLATNI.

Šta treba da znam pre nego što dođem?

Osim da ćeš se umoriti, zabaviti, ludo provesti, družiti, među prvima probati najnovija izdanja grupnih treninga, NAPOKON IZAĆI, biti pod otvorenim nebom i to na krovu ŠMEK fitnes centra…

Samo da ti treba oprema, možda čak i nekoliko dodatnih, jer neće ostati suva, kao i da ćeš imati na raspolaganju hrane i pića. Biće i fotkanja. 😊

Zato, klikni na baner ispod i rezerviši mesto na treninzima.

BANER-REZERVIŠI-MESTO

P.S. Možeš da rezervišeš mesto i na sva četiri treninga. Ukoliko su mesta popunjena, ti se prijavi na listu čekanja, pa ti se javimo ukoliko se oslobodi mesto na treningu.

Vidimo se i družimo u ŠMEKu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *