rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

8198 pregleda
0 komentara

I ŠMEK TE PODRŽAVA – ZATO 1+1 GRATIS

Ne, nije Dan žena tek tako nastao i nije cilj osmog marta da promoviše žene kao superiornije u odnosu na muškarce.

Šta više, svrha Međunarodnog dana žena je da se skrene pažnja na socijalna, politička, ekonomska i kulturna pitanja sa kojima se žene, ali i sve ugrožene grupacije, suočavaju.

Ne moraš da veruješ, ali i dalje, ne samo kod nas, već i u svetu, muškarci su ti koji imaju veće plate, više je menadžera i direktora nego menadžerki i direktorica, više je političara nego političarki…

Zašto je to tako?

Priča bi mogla da krene sa Elizabetom Kedi Stanton, prvom ženom koja se javno posvetila borbi za ženska prava. Sigurno je da je bilo i pre nje značajnijih žena koje su dale doprinos u borbi za ženska prava, ali ona je ostala upamćena kao žena koja je organizovala prvu protestnu šetnju u Njujorku 1848. godine.

U to vreme, one su se borile za jednaka prava rada – Jer su smatrale da žena može da doprinese ekonomski jednako koliko i muškarac, bez obzira što je čekaju i drugi kućni poslovi.

Poslovi koje su obavljale ticali su se čišćenja, šivenja, služenja višeg menadžmenta… Retko koja žena je uspela da dobije posao direktorice, menadžerke, smenovođe.

Zatim, shvatile su da posao kao posao je odličan, ali i dalje nemaju jednaka prava i mogućnosti kao i muškarci. Nemaju jednaku zaradu, nemaju mogućnost napredovanja, dodatnog usavršavanja, bonuse. I na sve to, bile su ponižavane.

Iako je danas situacija u mnogome napredovala, što se tiče prava žena, i dalje se oseti razlika u polovima.

Zbog toga, 8.mart se obeležava kao Svetski dan žena, ali ne da bi se pokazalo da su žene jače, bolje, superiornije, već da nas podsete da smo svi mi jednaki.

Često se na osmi mart pominju imena žena koje su dale svoj doprinos, koje su sitnim koracima uspele da naprave velike promene i zbog toga…

…ŠMEK te podržava

Podržava te zato što želi da budeš najbolja verzija sebe. Da radiš na svojoj snazi, volji, karakteru…

Da nastaviš da se trudiš da budeš nezavisna, snažna. Da se ne bojiš da se suprostaviš, da pokažeš zube, da tražiš povišicu, unapređenje…

Da nastaviš da budeš razumna i da se boriš za sebe, za svoju porodicu, ljude koje voliš i za sve kojima je to potrebno. I da, ko zna, jednom u budućnosti tvoje ime spomenu kao osobu koja se borila i izborila za bolje.

Zato 1+1 gratis

Koji je najbolji način da radiš na sebi, ako ne kroz trening?

Razna istraživanja pokazuju da su osobe, bilo one muškog ili ženskog pola, istrajnije i odlučnije ukoliko redovno treniraju i brinu o svom fizičkom zdravlju, jednako koliko i o mentalnom.

Zbog toga smo odlučili da ti poklonimo dodatan mesec treniranja kao naš znak podrške.

Dakle, ukoliko uplatiš paket Trening bez granica 30 – Bilo da se odnosi na Grupni trening, Gym ili na kombinaciju oba  – Na poklon dobijaš još jedan paket od mesec dana.

Ko sve može da uplati ponudu

Sve i jedna osoba ženskog pola, bilo da trenira u ŠMEK fitness centru ili ne.

Muškarci, žao nam što se ponuda ne odnosi ovaj put na vas, ali to ne znači da ti ne možeš da uplatiš ponudu za tebi dragu žensku osobu koju želiš da podržiš. Što joj ne bi poklonio vaučer sa dva meseca treniranja umesto ruže?

Da li je ponuda ograničena?

Jeste, ukoliko želiš da uplatiš ovu ponudu za sebe, ili da je pokloniš nekome, možeš to da uradiš u periodu od 7. marta do 10. marta.

I ne zaboravi – Muškarci su dali veliki doprinos u političkom i ekonomskom smislu, ali žene su te koje su stvorile, unapredile i sačuvale sve u vezi sa socijalnim i kulturnim pitanjima.

Budi najbolja verzija sebe.

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *