rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2122 pregleda
0 komentara

Šmek u BIGu

Kako znate da je došlo vreme za decembarska darivanja? Tako što uprkos temperaturi koja sve više pada, naše srce počinje jače da greje i mašta o svim lepim stvarima koje nas očekuju u ovom prazničnom mesecu. Razmišljamo o malim znakovima pažnje koje ćemo pokloniti bližnjima, ali i sitnicama koje ćemo priuštiti sebi.

Zašto dolazimo u BIG? Zato što i Šmekovo srce sada jače greje.

Želimo da se družimo sa vama, odgovorimo vam na sva pitanja i savetujemo vas o treninzima ukoliko poželite savet. Bićemo tamo za sve one koji su odlučili pokušati da treniraju i žive zdravije i ispunjenije. Takođe, ako ste razmišljali o najboljem poklonu za svoje bližnje, postoji li išta bolje od prilike za zdraviji život i treniranje na drugačijem mestu, sa pozitivnim ljudima i uz odličnu muziku?

Kako kod nas ništa ne prolazi bez IZNENAĐENJA, mi smo spremili jedno i za sve one koji nas posete u BIGu. Verujte nam na reč, bićete srećni zbog dara koji vam poklanjamo kao mali deo naše praznične čarolije.

Kada ćemo biti u BIGu?

U BIG šoping centru se družimo 5. i 6. decembra u periodu od 15 do 19 časova. Tamo će biti naš tim koji se raduje druženju sa vama – našim Šmekerima i svima onima koji požele da upoznaju našu drugačiju fitnes priču.

Druženje u BIG-u je samo mali deo onoga što smo pripremili za decembar, a više o prazničnom Šmeku pročitajte ovde. Ko kaže da fitnes i praznici ne idu zajedno? Itekako se vole! 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *