rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3325 pregleda
0 komentara

ŠMEK WORKSHOP: HRANA ILI TRENING?

Na petom ŠMEK-ovom rođendanu organizujemo ŠMEK Workshop na temu koju ste ti i naši članovi odabrali – Hrana ili trening?

O čemu ćemo pričati na workshop-u?

Počnimo priču ovako:

Kažeš ti drugarici: „A laj, što si smršala, šta si radila?“, ili drugu: „Brate, nabacio si masu!“. Onda oni tebi kažu kako su išli na UN dijetu, Hrono ishranu, Proteinsku dijetu, Vojnu dijetu, Jesenju dijetu, Dubronsku dijetu, Pegansku dijetu, 30 dana dijetu, Letnju dijetu, Kembridž dijetu, dijetu u kojoj ne jedeš posle 6, Dijetu mesečeve mene… Shvaćaš poentu, i kako su skinuli 30 kila.

Vauuu, ti se oduševiš, prosto poželiš i ti da ne jedeš više ništa i da smršaš 30 kila ili nabaciš masu.

Sa druge strane, treniraš već duži vremenski period, stalno si na kardio treninzima (ipak veruješ da što se više znojiš više topiš sala), ideš svaki dan, čak posećuješ i dva, tri fitness centra, ali efekat i dalje ne vidiš.

Onda se pojavi „ona“ osoba na instagramu koja se nedavno porodila, ali izgleda bolje nego ikada – „Kako li je samo uspela da tako brzo vrati trbušnjake na stomak?“

Ili onaj lik koji svaki dan visi u restoranima brze hrane – „Genetika je čudo zar ne?“

E baš o ovome pričamo. Pričamo kako i na koji način kombinovati ishranu i treninge i kako iste prilagoditi svojim ciljevima, koji su to mitovi i zablude o treninzima i kako da izračunaš svoj suficit i deficit.

Pričamo o tome kako da baš ti postaneš ta osoba koja ima dobru genetiku, koja može da dozvoli sebi da pojede brzu hranu, a da pritom izvuče maksimum iz treninga.

Da li su mesta na workshop-u ograničena?

Iskreno, hteli smo da ih ograničimo, ali neće biti. Ne moraš da se prijaviš, samo treba da se pojaviš i naučiš kako da kombinuješ i hranu i treninge – I jedan mali sneak peek: Pripremili smo male poklone.

Kada će se workshop održati?

Workshop zakazan je u nedelju (22. septembra) u 19:30h kada proslavljamo peti ŠMEK-ov rođendan.

Ne zaboravi da se prijaviš na treninge i rezervišeš svoje mesto na strava fitness žurkama.

To možeš uraditi klikom na baner ispod.

rezervisi-mesto

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *