rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3736 pregleda
0 komentara

#SMEKERSKIJE

Na žalost, korona virus najaktuelnija je tema, kako na društvenim mrežama, tako i u svim ostalim medijima.

A znamo da su naši članovi pravi šmekeri i da ostaju kod kuće koliko god mogu.

Jer #SMEKERSKIJE OSTATI KOD KUĆE!

Trenutno, aktuelni su treninzi snimljeni telefonskom kamerom, ali oni nisu rešenje, jer efekti tih treninga ne mogu biti isti kao trening u realnom svetu, a mogućnost za povrede veće su kada nema ko da te nadgleda, što je u suprotnosti sa onim za šta se ŠMEK fitness centar zalaže.

Tražimo, kao i većina fitness centara, način na koji ćemo unaprediti on-line treninge tako da budu približni treninzima u sali, ali do tada, hajde da se malo igramo.

Zato smo odlučili da pokrenemo kampanju #smekerskije putem koje ćemo pričati o temamam ishrane, treninzima, efikasnim pokretima, mitovima i istinama u fitnesu, ali i svim temama koje ti želiš.

Naravno, napravićemo i izazove kako bi se usput zabavili i uradili nešto korisno za sebe.

O čemu se zapravo radi?

Putem društvenih mreža, svaka tri dana, pokrenućemo temu razgovora ili neki od izazova u kojoj ćemo ti pomoći da zadržiš motivaciju i, koliko toliko, zadržiš svoju želju za treninzima i kod kuće. Slobodno, šta god misliš, želiš da kažeš, ili da postaviš to i uradi – Jer ne postoji glupa konstatacija niti glupo pitanje.

Šta više, biće nam drago da se povežeš sa nama, kažeš nam koje su tvoje brige, kako i na koji način se boriš za sebe i svoje okruženje, koji su tvoji strahovi u vidu sa ishranom i drugo.

Kako da se priključim razgovoru?

Iako postoji milion opcija, od grupa, online sastanaka i slično, hajde da to uradimo na način na koji nećemo terati nikoga da se priključuje u određeno vreme, već da to uradimo putem opcija koje nam daju društvene mreže.

Sve što treba da uradiš jeste da u komentaru ispod fotografije koja bude objavljena, ili putem storija na instagramu, napišeš pitanje, podeliš svoje mišljenje, daš predlog nove teme i mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku odgovorimo na postavljeno.

Ukoliko je izazov, podeli story koji traje 24h i taguj @smekfitness, ili objavi fotografiju i taguj nas, a mi ćemo repostovati uspešno izvršen zadatak.

Malo smo koristili višak slobodnog vremena da naučimo nove stvari, tako da te čekaju razne igre, zabave, ali i iznenađenja. 😉 

A kako niko ne može da proceni koliko će ova situacija sa virusom da potraje, odlučili smo da nećemo dozvoliti da druženje koje smo imali u ŠMEK-u propadne, samo ćemo ga malo prilagoditi situaciji.

Ukoliko imaš predlog prve teme koja će da krene od ponedeljka, slobodno je podeli sa nama u komentaru ispod objave.

Družimo se u online ŠMEK zajednici. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *