rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2633 pregleda
0 komentara

Šmekova novembarska ponuda

Svakog meseca vam donosimo nove ponude. Mesec oktobar posvetili smo studentima koji tek kreću u novu akademsku godinu. Fitnesijadom smo promovisali važnost fizičke aktivnosti kod studenata i omogućili im drugačiji fitness po povoljnoj ceni.

Ovaj mesec posvećujemo benefitima jutarnjeg vežbanja i važnosti kontinuiranog treniranja. Kako bismo na najbolji način promovisali važnost jutarnjeg i kontinuiranog vežbanja i kako biste zaista osetili prave benefite, u toku novembra donosimo jako zanimljive ponude!

NOVI PAKET PO POVOLJNOJ CENI – TRENING BEZ GRANICA JUTARNJI samo 1900 din!

Jutarnje vežbanje ubrzava metabolizam, pospešuje cirkulaciju i pozitivno se odražava na ljudsko fizičko zdravlje. Međutim, jutarnje vežbanje je pre svega najbolji saradnik u psihičkom zdravlju. Buđenje kroz jutarnje vežbanje podiže energiju, stvara osećaj zadovoljstva i smanjuje razinu stresa tokom celog dana.

I, šta smo zaključili? Našim šmekerima nudimo nešto što će ih motivisati da bi dolazili na jutarnje treninge. Rešenje? NOVI paket Trening bez granica jutarnji koji na mesečnom nivou košta samo 1900 din umesto 2500 din. Tokom meseca ćemo vas informisati o prednostima jutarnjeg treniranja i pokazati vam kako se osećaju oni koji jutarnje treninge ne propuštaju. Sigurni smo da ovu priliku ne želite propustiti.

Ali, to nije jedina naša novembarska ponuda…

TRENING BEZ GRANICA 90 SNIŽEN ZA 10%. A ZAŠTO?

Da li znate kako se kaže da svaki početak je najteži? Prvi treninzi su fizički najzahtevniji, psihički naporni i odustajanje zvuči kao najbolja opcija. I šta nakon odustajanja? Potonuti u zimski sam i maštati o danu kada ćemo ponovo da odlučimo svoje telo dovesti u formu i biti srećniji i zdraviji? Šmek ima misiju da stane na kraj takvom razmišljanju.

Tokom novembra ćemo promovisati važnost kontinuiranog vežbanja. Posebno ćemo se posvetiti onima koji tek ulaze u svet fitnesa i kojima su prva tri meseca najkritičnija za promenu životnih navika. Tromesečni paket Trening bez granica 90 će za sve stare i nove članove biti snižen za 10%, a novi članovi će prilikom učlanjenja i kupovine ovog paketa dobiti i GRATIS GODIŠNJU ČLANARINU koja im donosi brojne pogodnosti i popuste.

Kao što već svi znaju, imamo misiju da pokrenemo Novi Sad i svakog meseca smišljamo nove načine kako ćemo to uraditi. Tokom novembra smo odlučili da vežbamo ujutru za bolji dan i kontinuirano za bolji život. Kako god okreneš, samo dobitak!

I u novembru vas uveravamo da vaša budućnost nije što je nekad bila! 😉

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *