rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2958 pregleda
0 komentara

SOFIJA – What’s in my bag?

Sofija je prepoznatljiva po svojoj velikoj torbi u kojoj, pomislili bismo, nosi ceo svoj život. 🙂 Ako ste se pitali, zašto je to tako, šta sve uvek ima sa sobom i kako izgleda njen dan, evo odgovora.

Kako izgleda moj tipičan dan?

Moj tipičan dan počinje pre 6 sati ujutru, a već od 6 imam personalne treninge koje često radim i po nekoliko u nizu. Međutim, obavezno ujutru rano odradim i trening za sebe. Već u 10 sati ujutru sam na drugoj strani grada, a svoje redovne jutarnje obaveze završavam do 13 časova. Popodnevne aktivnosti se često razlikuju od dana do dana, a često podrazumevaju i edukaciju. Od 17 časova već kreću grupni treninzi i traju do kasno uveče. Primetili ste koliko je dinamično? Zbog toga mi je važno da sve stvari koje su mi potrebne imam sa sobom.

Šta se uvek nalazi u mojoj torbi?

• Patike – Potrebne su mi za svaki trening, a da bih uvek bila bezbedna i da bih mogla da dam svoj maksimum, one moraju da budu kvalitetne i udobne. Patke su nešto što i privatno najviše volim da nosim.

• Oprema – Šorc, top – Oprema koju nosim mnogo ovisi o vrsti treninga, ali i mojim drugim svakodnevnim aktivnostima. Šorc je obavezan za BodyAttack, a na treninge poput CX-a i Pumpa, gde je vrlo važna tehnika izvođenja pokreta, najpre nosim helanke. Ipak, najviše od svega volim da se osećam prijatno u svemu što nosim, i na treninzima i van njih.

• Peškir – uvek ga nosim sa sobom. S obzirom na mnogo treninga koje radim, tuširam se nekoliko puta u toku dana.

• Tablet – tu je sve, muzika za treninge, koreografije koje radim, materijal za rad, edukativni materijali.. sve što mi je potrebno da bih na svakom treningu dala najbolje što mogu.

• Sveska – i pored telefona, ja volim da zapisujem. Jednostavno je, a pošto imam mnogo stvari da obavljam u toku dana, sveska nekad čak i razmišlja umesto mene. 🙂

• Parfem, sprej za telo – Volim sve što miriše! Stalno se prskam time. 🙂

• Šejker – I za vodu i za dnevnu dozu proteina.

• Torbica za šminku – E, tu se tek nalazi svašta, brdo drangulija koje su uvek uz mene, čak i kad nosim manju torbu. Prosto volim da se uvek osećam čisto, negovano, mirisno i lepo.

Moj dan je dinamičan, aktivan i često završi potpuno drugačije od onoga što sam planirala. Sigurna sam da razumete koliko mi je važno da svoju torbu, kao i sve stvari koje nosim, uvek imam pored sebe. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs