rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

prolecna promocija

1845 pregleda
0 komentara

Specijalni popusti od 12. do 15. aprila u Šmeku

Želimo da ti pokažemo da trening može biti pravo iskustvo, a ne dosada. Želimo da saznaš zašto je Les Mills poseban i da se zaljubiš u trening. Želimo da nastaviš da uživaš u svojim omiljenim treninzima.

Zato tokom promocije, od 12. pa sve do 15. aprila nudimo ti posebnu pogodnost za na naš najpopularniji paket Trening bez granica 90. Ovo važi sa sve – i za one koji žele da postanu članovi, i za one koje žele da produže ili obnove svoj paket članstva.

U brojevima to izgleda ovako! Umesto 13 900 RSD, Trening bez granica 90 iznosiće 6 930 RSD. Na ovaj način rezervišeš svoje mesto u Šmeku do leta za svega 2 300 RSD mesečno, a za to dobijaš 14 različitih treninga u preko 50 termina nedeljno.

Cool za ne? Ne, imamo još jedan poklon za tebe!

Na poklon i godišnje privilegovano članstvo

Ako se tokom 12. do 15. aprila učlaniš ili produžiš svoje članstvo, postaješ naš privilegovani član! Ovo znači da ćeš u narednih godinu dana, moći da koristiš privilegovane (niže) cene i sve druge pogodnost kao što je ova povodom prolećne Les Mills promocijei.

E to je sada cool 🙂

Dođi da treniraš sa nama – obećavamo da ćeš se zabaviti – posebne pogodnosti i neponovljivo Les Mills iskustvo su spremni za tebe!

 

Ako želiš da prvo isprobaš treninge pre no što se odlučiš da iskoristiš ovu specijalnu pogodnost, to možeš uraditi BESPLATNO tokom promocije novih Les Mills izdanja! Potrebno je samo da izvršiš online rezervaciju klikom na baner ispod.

prolecna promocija

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *