rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

1994 pregleda
0 komentara

Šta te čeka na GRIT plyou?

Dragi naši, potrudili smo se da baš vi PRVI u Srbiji probate LesMills Grit Plyo!

ŠTA JE LESMILLS GRIT™ PLYO?

Kada se priča o HIIT treninzima, onda se definitivno priča o LesMills GRIT™ SERIES. Poslednji koji imamo čast da vam predstavimo je LesMills GRIT™ PLYO – 30ominutni intervalni trening visokog intenziteta. Zasnovan je na principu pliometrije, što znači da razvija eksplozivnost, fleksibilnost i agilnost u vašim mišićima. Nekada je to bio program koji su koristili atletičari Olimpijci da poboljšaju svoje rezultate, a sada najpopularniji fitnes trend u svetu.

 

ZAŠTO DA PROBAM?

S obzirom da razvija tri osobine mišića istovremeno, podstiče vaš organizam da troši puno energije, iliti kalorija, kako u toku tako i nakon poslednje vežbe još tri, četiri sata. Ova vrsta treninga će se apsolutno postarati za oblikovanje vašeg tela. Ne morate ni da poželite atletsku građu, jer ćete je svakako dobiti. Kombinacije skokova, doskoka, naskoka i saskoka sa stepera će pomeriti granice vaše izdržljivosti. Postavljaće vam novi izazov u svakoj narednoj sekundi treninga i naterati vas same da se zapitate dokle ste spremni da idete. Sa zdravstvene strane, razvija aerobni kapacitet, kapacitet pluća, ubrzava metabolizam i povećava mišićnu izdržljivost.

 

KAKO?

Tajna nije u broju ponavljanja, već u povećanju intenziteta rada. Karakterišu ga kratki intervali vežbi sa kratkim periodima oporavka. Što znači da treba da daš sve od sebe, kratko odmoriš, i onda opet daš svoj maksimum.

 

DA LI MOGU DA IDEM NA GRIT UKOLIKO TEK POČINJEM DA VEŽBAM?

Naravno! Na početku će broj ponavljanja koje uradiš u intervalu biti mali, ali svaki sledeći put ćeš moći da uradiš još jedan više. Iz treninga u trening će biti sve teže, ali to je dobar znak! Kako se povećava snaga u mišićima, tako organizam troši sve više energije, što vodi do još bržih rezultata. Tako da, ne postoji posebna priprema za GRIT™, GRIT™ će te sam pripremiti.

Ako iole sumnjaš da je ovaj trening težak za tebe, ne brini, tu je instruktor koji će da brine o tvojoj bezbednosti, tehnici izvođenja, kao i o tome da nakon svakog treninga izađeš ponosan na sebe što si prihvatio i izdržao još jedan izazov. Zato, spakuj opremu, prihvati izazov i dođi po rezultate!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Widgets In Tabs