rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2144 pregleda
0 komentara

A šta uraditi sa viškom novca?

Šta bi mama R. uradila sa 17.450 dinara palih s marsa njoj u ruke, pod uslovom da mora da ih potroši samo na sebe?

Sigurno bih sebe počastila odlaskom kod frizera, jer pored svoje dve ćerke tinejdžerke i sina školarca, ne mogu da stignem na red. Hm, odavno razmišljam i o setu posuđa, nije da mi je neophodan, ali uvek zastanem ispred izloga. Gledam ga već nekoliko meseci. To valjda znači da mi je potreban (smeh). Pored posuđa, svratila bih do knjižare i kupila najnoviji italijanski kuvar. A onda i neko štivo za svoju dušu. E sad, trebaju mi i crne rukavice, kapa i šal, ali nisam sigurna mogu li se uklopiti u tu cifru?

 

Da li ove želje mogu stanu u 17.450 dinara? Hajde da proverimo:

Šmek kalkulator: draga mama, nova frizura bi vas koštala 800 dinara, set posuđa 9.000 dinara, najnoviji italijanski kuvar bi mogli da kupite za 3.200 dinara, a knjige samo za vašu dušu za 1.450 dinara. Nismo zaboravili na kapu, šal i rukavice – možete ih naći na sniženju za 1 400 dinara. I opet – ostaje vam 1 600 dinara da izvedete drugarice na kafu i kolače.

 

Ali, odakle vam 17. 450 dinara?

Odatle što, ukoliko 30. decembra, na dan Šmekopraštanja, odlučite da priuštite sebi GODINU DANA svih treninga u Šmeku, odnosno godišnji Šmek paket člnastva, dobićete ga po 50% nižoj ceni, i uštedećete ravno 17 450 dinara.

 

Šta bi studentkinja I. kupila kad bi u novčaniku pronašla 13 450 dinara?

Uf, prvo bih kupila crne cipele na štiklu, taman bi upotpunile moj stajling za novogodišnju noć. Jaooo, onda bih konačno mogla da obnovim kozmetiku, sve sam potrošila! I ruž, i puder, maskaru… Kupila bih i kaput koji merkam već nekoliko meseci, svaki put prođem pored butika samo da vidim da li su ga prodali.

Šmek kalkulator: crne cipele na štiklu možeš da kupiš za 3.000 dinara, novu kozmetiku za 3.400 dinara, a kaput za 7.000 dinara. Dakle, uklapaš se u cifru!


Ali, odakle ti 13 450 dinara?

Ukoliko 30. decembra, na dan Šmekopraštanja, odlučiš da pokloniš sebi GODINU DANA grupnih treninga u Šmeku, odnosno, Godišnji grupni fitnes paket članstva, dobićeš ga po 50% nižoj ceni, i uštedećeš ravno 13. 450 dinara.

 

A ti šmekeru B, kako bi ti potrošio 16.950 dinara?

Odmah bih otrčao u sportsku radnju i kupio patike za trening. Ove u kojima sada treniram su baš stare. E, a za ostatak novca vodio bih moju Sanju u Beč. Ima ponuda u koje bismo se uklopili da odemo na vikend, da malo uživamo zajedno i pobegnemo od učenja.

Šmek kalkulator: Sanju bi odveo na romantični vikend za 10.000 dinara. A nove a kvalitetne trening patike možeš naći za 6.950 dinara.

 

Ali, odakle ti 16 950 dinara?

Ukoliko 30. decembra, na dan Šmekopraštanja, rešiš da priuštiš sebi GODINU dana GRIT treninga u Šmeku, odnosno, godišnji GRIT paket članstva, dobićeš ga po 50% nižoj ceni, i uštedećeš ravno 16 950 dinara.

 

Dakle, dragi svi – 30. decembra imaćete priliku da učinite duplu divotu – da omogućite sebi godinu dana sjajnih treninga, i da od ostatka novca priuštite sebi i ljudima koje volite neke lepe sitnice i krupnice.

Jer sve naše godišnje pakete dobićete toga dana po duplo nižim cenama 🙂

 

Ukoliko se još niste prijavili za ŠmekOpraštanje, vreme je. Prijave se vrše na našem info desku.

Vidimo se!

 

Povezani tekstovi:

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *