rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2573 pregleda
0 komentara

SUKOB KARDIO TRENINGA I TRENINGA SNAGE

Veliki sukob dogodio se ovog vikenda na fitnes sceni Srbije! Sukobila su se dva najpopularnija Les Mills treninga, koja nikako jedan drugom i ne bi smela biti konkurencija- Body Pump i Body Attack.

Uvrede i prozivke pljuštale su sa obe strane, dok su se ostali treninzi začuđeno zgledali u strahu da neka reč iz bujice ne zapljusne i njih, ni krive ni dužne.

Čini se da su Body Pumpu svi treninzi tog dana bili krivi.

„Kad si mislio ljudima da kažeš za mene? Dok skaču i jure oko sale, nikada me ne pominješ! Dobro znaš koliko sam važan da bi postigli svoj cilj. Bez snage nema ni dobrog kardio treninga„, tresao se novosadski Šmek od Pumpovog besa.

A tresao se i Attack, znajući da je pogrešio. Ponosan kakav jeste, gađao se brojem potrošenih kalorija na jednom i na drugom treningu, polako ostajući bez argumenata. Do pomirenja tog dana nije došlo, na veliku žalost ostalih treninga, ali Pumpov prekor urodio je plodom (Attack to neće priznati).

Već od sledećeg treninga malo po malo počeo je da objašnjava vežbačima koliko je važno graditi mišićna vlakna, bez obzira na to da li je cilj vežbanja mršavljenje ili samo sticanje kondicije. I gle čuda – nije izgubio baš nijednog člana! Treninzi su mu ostali jednako posećeni, a ljudi u sali bili su zadovoljniji.

Slatko pomirenje uz slavlje na koje su pozvani svi Les Mills treninzi završilo se obećanjem da će se od sad međusobno podržavati, kako bi objasnili vežbačima važnost kombinacije kardio treninga i treninga snage i tako ih učinili srećnijim, zdravijim i brže ih doveli do rezultata.

#trenirajsaciljem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *