rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

10721 pregleda
0 komentara

SVIM ŽENAMA: POSEBNA PONUDA 1 + 1 POVODOM 8. MARTA

Posebna ponuda povodom 8.marta: 1 + 1 GRATIS

Svim ženama, koje 8. i 9. marta uplate mesečni paket članstva TRENING BEZ GRANICA 30, poklonićemo još MESEC DANA TRENINGA GRATIS. Po ceni jednog meseca, moći ćeš da treniraš bez granica – duplo više. Trening bez granica znači da treniraš koliko želiš, kad god želiš i koji god od naših 14 treninga želiš.

Uz to, ako si prvi put sa nama, na poklon dobijaš i godišnju Šmek članarinu koja ti donosi brojne popuste i pogodnosti. Gratis godišnja članarina važi i za sve postojeće članice kojima godišnja članarina ističe pre 8. marta.

8. mart je tvoj dan. Dan kad uživaš u onome što jesi i kad si ponosna na to što poseduješ – snagu, hrabrost i moć.

Da li su ti ikada rekli da se boriš kao devojka? Odlično, tako i treba da se boriš.

Baš je dobro biti žena. Brinuti o sebi, a istovremeno voleti bez granica. Znati da ćeš, kad nešto zamisliš, to i da ostvariš. Kad vidiš novu šansu, zgrabiti je i napraviti nešto posebno. Najbolja si baš takva kakva jesi i zato budi ponosna na sebe.

Da li si svesna da u sebi poseduješ važne moći – moć stvaranja, negovanja i transformisanja? Znaj da imaš baš sve što ti je potrebno da budeš snažna, samostalna i neustrašiva žena.

Ne plaši se da se boriš za ono što te motiviše da budeš drugačija. Ne plaši se da izađeš iz zadatih okvira. Zgrabi sve prilike. Pitaj se, traži odgovore i živi prema svojim pravilima. Budi osoba kakva želiš da budeš.

Shvatile smo da je od svega najvažnije da naučimo same sebe činiti srećnima i da se nikad ne stidimo svojih osećanja, da imamo pravo osećati baš sve što želimo i činiti sve što nas usrećuje.

Da li su ti ikad rekli da se boriš kao devojka? Baš dobro, tako treba da se boriš – neustrašivo, snažno i sa osmehom na licu.

Tvoje #šmekerke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *