rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2464 pregleda
0 komentara

TAJNA TRENINGA JE U… (NE)JELU?!

Kada je prvi put došla u fitnes centar nošena ogromnom željom da smrša, devojka o kojoj je u ovoj priči reč, naivno je mislila da je dovoljno da sat vremena dnevno posveti brizi o svom telu vežbajući.

Kako je bila odlučna u svojoj nameri da do leta izmami sve muške poglede na plaži (i zavidne ženske), zasukala je rukave, uplatila članarinu i postala vežbač za poželeti – dolazila je svakog dana, bez izuzetka.

Kako sama kaže, sviđao joj se način na koji organizuje svoj dan, računajući da će rezultati stići munjevitom brzinom.

NAKON MESEC DANA USLEDILO JE RAZOČARENJE

Upornost, trud i rad uvek se isplate, mislila je devojka optimistično. Njena redovnost rezultirala je i isplatila se zaista. Ali samo subjektivnim boljim osećajem, dok su se ogledalo i vaga još uvek inatili – rezultata nije bilo.

GDE JE POGREŠILA?

Očajna, jer leto je na pragu, a trening nije dao rezultate koje je očekivala, porazgovarala je sa profesionalcem – instruktorom sa kojim se svakodnevno sretala u klubu.

O svojim dnevnim navikama, snu, dinamici treninga.

TAJNA TRENINGA JE U (NE) JELU

Uz podršku instruktora, uspela je da zaključi u čemu je grešila.

Treninzi su sjajni i sigurno daju dobre rezultate.

Ako te iste rezultate ne zakopavaš tonama pice, pljeskavica i kilogramom sladoleda svakog dana – kao što je radila ona.

Naime, krijući se iza ”treniram, pa mogu da jedem šta poželim i kada poželim” jela je i više nego pre nego što je počela da trenira, ne vodeći računa uopšte, jer ”potrošiće sve već sutra na treningu”.

Istina je da trening daje odlične rezulate, kada posle njega ne uskočiš u frižider i iz istog ne iskočiš kada je vreme za novi trening.

”Ne mogu da kažem da držim strogu dijetu. Povela sam računa i već nakon nekoliko nedelja, smejem se svom odrazu u ogledalu, a mnogo je prijatnije videti i brojeve na vagi, priča devojka koja je ponovo vratila osmeh na lice i još uek trenira redovno.

Od plana ”smršati instant” do leta, odustala je. Sada je tu novi cilj – ostati fit tokom celog leta, i u kuhinji i u fitnes centru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs