rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

3715 pregleda
0 komentara

TEODORA BOĐANEC – U TRCI ZA NAJAKTIVNIJU ŠMEKERKU

Teodora Bođanec je za Šmek prvi put čula pre godinu ipo dana. Tad se, kako kaže, zaljubila u treninge, i dolazi redovno. O njenoj istrajnosti i o tome da nikad „ne dopiše“ sebi koji dolazak, govori i naša evidencija – Teodora trenutno vodi u trci za Najaktivnijeg Šmekera aprila.

Kada si prvi put čula za Šmek?

Prvi put sam čula za Šmek u decembru 2015. godine, od dve drugarice koje takođe treniraju. Dobila sam nedeljnu propusnicu, probala treninge, mada moram priznati da sam i pre isteka propusnice znala da ću početi da treniram, jako mi se svidelo. I od tad sam tu – skoro godinu ipo dana.

Na koji trening si prvo došla i kakav je bio tvoj prvi utisak?

Mislim da je Vive bio prvi trening, a prvi utisak… Pa, delovalo mi je kao da su svi u nekoj euforiji. Svidelo mi se što je u sali mračno, a instruktori su na bini i ozvučeni, nema ogledala, što mi je u početku bilo čudno, ali shvatila sam da je to mnogo bolje. Na Combatu na primer, bila sam sama sebi smešna u nekim pokretima, ne bih volela da sam to sve videla i u ogledalu. (smeh)

Da li si sa nekim ciljem došla u Šmek?

U srednjoj školi sam išla u teretanu, volim da se bavim nečim, ali nikad se nisam ozbiljno bavila sportom. Šmek je stvarno drugačiji, pa me je on motivisao da se zategnem i oblikujem telo i vidim promene. Drugi mi govore da sam se zategla, roditelji me motivišu da ne odustajem jer vide da se stvarno dobro osećam i da vredi. Već posle par meseci napredak se vidi.

Jesi se pre Šmeka bavila nekim sportom?

Išla sam u teretanu i na neke fitnes programe koje iz ove perspektive ne mogu ni da se uporede sa Les Millsom.

U čemu ti se čini da je razlika?

Često nisam ni videla ni čula instruktora, nisam mogla da ispratim sve pokrete. Ovde se sve vidi i čuje, nema dileme.

Teodora_Bođanec

Koji ti je omiljeni trening?

Attack i Pump. I CX. A ne znam. Ne mogu da se odlučim. 😀

Ima li neki trening na koji nikad nisi otišla?

Grit. Čini mi se preteško, mada nikad ne reci nikad. Možda se predomislim. Nikad nisam išla ni na RPM, činilo mi se da nije za mene i da je teško, ali posle CX-a ujutro ohrabrila sam se da probam i jako mi se dopada.

Pomenula si trening ujutro. Sviđa ti se Jutro sa Šmekom?

Da. Imam vremena, pošto na fakultetu nemam puno obaveza, stižem. Idem i pre i posle podne, motivisao me je vaučer (smeh), a i bolje mi počne dan. Kad od pola 9 počnem da se krećem imam više energije kasnije. Da učim…

Znači misliš da je glavna prednost treninga ujutro to što ti daje energiju za ceo dan?

Da. Kad se u 10 ujutro vratim kući znam da sam uradila nešto korisno za sebe. I imam više motivacije za sve tokom dana. Ujutro mi je omiljeni trening CX, a sviđa mi se da posle toga odem i na bajs.

UZ JUTRO SA ŠMEKOM DO NAJAKTIVNIJE ŠMEKERKE

Kako se motivišeš da dođeš na trening kada postane teško?

To me pitaju i drugarice – kako me ne mrzi. Ali stanujem blizu, to je velika prednost, ali to ne smatram najvećom motivacijom. Najviše me pokreću instruktori, muzika… Nikad nisam bezvoljna došla u Šmek. Trening je postao rutina i više nema ide mi se – ne ide mi se. Idem i to je to. Najupornija sam kada drugarice zovem da dođu sa mnom, jer znam da bi im se svidelo.

Koliko puta nedeljno dolaziš?

Trudim se svaki dan, to mi nekad ne pođe za rukom, ali pet puta sigurno. To uspevam da uskladim. Prednost je što mogu da dođem i pre podne i posle podne.

Da li te je da na treninge dolaziš motivisalo naše takmičenje za Najaktivnijeg Šmekera?

Pratila sam vašu Facebook stranu i videla da će svakog meseca biti proglašen Najaktivniji Šmeker, ali nisam verovala da ću moći da stignem do najvećeg broja dolazaka. Onda sam videla svoje ime na listi prošlog meseca, pa sam se sada više potrudila da dobijem vaučer. Trudiću se još nekoliko dana da dolazim, pa ćemo videti.

Ostavljamo Teodoru da provuče svoju karticu kroz sistem i sebi upiše još jedan dolazak i priđe korak bliže nagradi od 5000 dinara za kupovinu na iFIT online shopu, koja joj sleduje ukoliko bude naša aprilska Najaktivnija Šmekerka. 😉

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs