rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2911 pregleda
0 komentara

TRAŽIMO NOVE ŠMEKERE I ŠMEKERKE

Zbog proširenja posla Šmek ekipi su potrebni novi fitnes instruktori!

Ako čitaš ovu objavu onda smo sigurni da obožavaš fitnes i sport – To znači da si korak bliže da svoju ljubav pretvoriš u odličan posao i postaneš Les Mills instruktor. Ali, mi ne tražimo od tebe samo ljubav prema sportu, dobru kondiciju ili odličnu fizičku spremu, tražimo nešto više.

Tražimo od tebe da motivišeš, inspirišeš i ohrabriš ljude oko sebe da se aktiviraju. Tražimo tvoju želju za učenjem i usavršavanjem kako bi svakim danom izazvali nove osmehe na licima članova i kako bi jednoj Sanji pomogli da uradi ponavljanje više ili onom Milošu da se potrudi jače.

Tražimo da potrebe naših članova staviš ispred svojih i pomogneš im da dostignu svoje fitnes ciljeve.

Ukoliko smeš da staneš u koštac sa ovim izazovima, onda si baš ti osoba koja nam treba. Zato s nestrpljenjem čekamo da nam pošalješ CV i motivaciono pismo na info@smek.rs i pokažeš koliki šmeker može, osoba kao što si ti, da bude.

Kome je kasting namenjen?

Nije nam bitno da li se baviš informatikom, da li si profesorica na fakultetu ili vrhunski sportista, bitno nam je da si osoba koja voli fitnes i koja je spremna da radi na sebi.

Od tebe očekujemo da voliš i vodiš aktivan i zdrav način života i da spremno, sa vedrinom i osmehom na licu prihvataš instruktorske izazove.

Zašto baš Les Mills instruktor?

Zato što je Les Mills najpopularniji grupni fitnes trening koji u svojoj ponudi nudi programe kojim se povećava snaga, oblikuje telo, poboljšava fleksibilnost i povećava kondicija i pokretljivost. Zato što pored vrhunske zabave i druženja za korisnike brine o svojim instruktorima i na svaka tri meseca organizuje dodatne obuke. Zato što donosi drugačiju dimenziju grupnog fitnesa i zato što je svima koji su probali Les Mills treninge pomogao da zavole fizičku aktivnost, da se pokrenu i pozitivno promene.

Više o Les Mills-u u Srbiji na LINK-u.

Na koje Les Mills programe mogu da konkurišem?

Iskreno, možeš na sve. Na LINK-u ćeš pronaći sve Les Mills programe i ukoliko ti se neki posebno svidi, slobodno nam to napomeni u motivacionom pismu.

Sve u svemu, videćeš da su svi naši instruktori počeli sa jednim fitness programom, ali s vremenom su zavoleli i druge. Pa tako neki od njih danas imaju sertifikate da vode gotovo sve i jedan Les Mills program.

Zašto baš ŠMEK fitnes centar?

Zvučaće kao kliše, ali Šmek zaista nije kao drugi fitnes centri. On brine o svojim članovima jednako dobro  kao što brine o svojim instruktorima. ŠMEK ne nudi samo prostor za treniranje, već prostor za druženje, upoznavanje i savetovanje. Nudi prostor koji su neki od članova koristili za učenje, drugi za ispijanje kafe a neki čak i za odmaranje.

Videćeš, ŠMEK je jedno malo pleme koje se zalaže za svoje članove i koji promoviše vrednosti zdravijeg načina života.

Do kada kasting traje?

Svoj CV i motivaciono pismo možeš nam poslati najkasnije do 10. septembra na mejl info@smek.rs. Nakon toga, ukoliko nam se dopadneš, pozvaćemo te da 17. septembra dođeš na kasting gde ćemo te bolje upoznati. Sve procedure nakon kastinga ćeš blagovremeno saznati.

Zato pregledaj CV, napiši nam motivaciono pismo, pošalji ta dva dokumenta na info@smek.rs i čekaj da te pozovemo.

Stvori sa nama jednu moćnu fitnes priču.

Jedva čekamo da te upoznamo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *