rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2635 pregleda
0 komentara

TRČAO JE 10 KM SVAKI DAN: REAKCIJA NJEGOVOG TELA ĆE VAS IZNENADITI (FOTO)

Ispovest mladića koji je svakog dana tokom nekoliko nedelja trčao 10 kilometara, iznenadila je region.

Momak je, u očajničkom pokušaju da smrša, bez konsultacije sa profesionalcima, izabrao kardio trening kao “proveren“ način da brzo skine višak kilograma i napravio ogromnu grešku. Posle nedelja i nedelja svakodnevnog iscrpljivanja svog tela i mnogo izgubljenog vremena, mladić je smršao zanemarljivo malo. Vaga je još uvek upozoravala da neće stati u odelo kojem se toliko nadao.

trčao_10km

Poslednja nada bio mu je razgovor sa stručnim trenerom, na šta se na posletku i ohrabrio. U saradnji sa njim naučio je da samo redovnim treninzima snage, u kombinaciji sa kardio treninzima, može brže da postigne željene rezultate. Naime, otkrio je da treningom snage gradi više mišićnih vlakana koja mu pomažu da sagori mnogo veći broj kalorija dok miruje tokom dana – na poslu, u prevozu, odmarajući sa prijateljima.

I zaista! Umesto sedam dana trčanja nedeljno, u svoj raspored ubacio je dva treninga snage i zamenivši jedno trčanje GRIT Cardiom uspeo je da ostvari svoj cilj.

”Treninzi snage pomogli su mi da izgradim i oblikujem mišiće, a GRIT trening koji traje samo pola sata ubrzao je potrošnju kalorija i uštedeo vreme, jer se u toku treninga smenjuju različiti intervali koji su moje telo potpuno izveli iz rutine u koju je upalo stalnim ponavljanjem istih pokreta”, priča nasmejani momak.

#trenirajsaciljem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *