rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

5650 pregleda
0 komentara

Trening koji će vam nabaciti osmeh na lice

Jednom prilikom drugarice su mi rekle: “Da si uporna u životu kao u sportu gde bi ti bio kraj”. I to me je nateralo da dobro razmislim. Stvarno sam oduvek bila borac u sportu i nikada nije postojao poraz za mene. Međutim, u životu je to malo drugačije.

Često čujem mišljenja da sam zatvorena, pomalo stidljiva, čak i štura na rečima kada sam u kontaktu sa manje poznatim ljudima. Međutim kada uđem na trening, tada sam druga osoba. Uspevam da oslobodim svu svoju energiju.I možda je baš zbog toga sport moj način života. Kroz sport najlakše komuniciram.

Moj prepokret

Dok se još nisam našla u ulozi instruktora, programi na koje sam najviše volela da idem bili su Grit i BodyCombat, upravo zbog te “lude” energije koju nose. Ukoliko vrisneš iz sve snage na treningu bilo je ok, mogao si da izbaciš svu negativnu energiju i da uvek pomeraš svoje granice. E sad, možete zamisliti tu promenu kada sam krenula na BodyStep?

Trening koji ima “party” momente, na kojem je najbitnije da imas osmeh na licu i da se dobro zabavljaš kroz dobar rad, sa određenom dozom samokontrole i usredsređenosti na same pokrete i muziku. I tu se upravo desio moj prepokret. Zato što mi je BodyStep pomogao da tu svoju energiju usmerim na pravi put.

BodyStep je idealan trening

Trudeći se da svaki pokret izgleda što lepse i da bude što bolje izveden vrlo često sam vrisak zamenjvala brzim, eksplozivnijim i snažnijim pokretom. I to mi je pomoglo da svaki moj trening bude efikasniji, da ostvarim više benefita kao i da to primenim i na svim ostalim programima.

Ono što posebno volim kod BodyStepa jeste što je to trening umerenog do visokog intenziteta. Dakle, ako danas želiš da odradiš dobar trening i da se zabaviš, ali nisi spreman da se iscrpljuješ ili si došao na trening posle kraće pauze, BodyStep je idealan trening. Ali isto tako ukoliko želis da daš maksimum i da pomeriš granice, BodyStep je i za to pravi izbor.

Mnoštvo benefita

Takođe, volim kod BodyStepa što kroz taj trening dosta radim na svojoj koordinaciji. Nije nimalo jednostavno kada na sve one pokrete dodate i klupicu, pa izvodi te vežbe čas gore, čas dole pa onda oko stepera… Naročito kada je nova koreografija u pitanju. Ali upravo to mi pomaže da budem skoncetrisana na to što radim i da samim tim na drugim programima brže usvojim pokrete.

Tako da i ako dođete na trening i ceo trening odradite sa opicijama uradili ste dosta i za svoj um i za svoje telo. A da ne govorim o benefitima kao što su gubljenje kalorija i oblikovanje celog tela.

Dakle, ukoliko želite trening koji ce vam nabaciti osmeh na lice, koliko kog da vam možda nije dan, zahvaljujući fantastičnoj muzici i jos boljim vežbama i kroz koji ćete ostvariti rezultate koje želite onda je BodyStep pravi izbor za vas.

 

Violeta Nikolajević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs