rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6469 pregleda
0 komentara

Tvoje jutro sa Šmekom

Zvrrrrrr! Zvrrrrrrrr! Opet taj zvuk alarma, jutro, sunce još nije ni izašlo, a gomila obaveza već čeka ispred vrata – svima dobro poznat scenario, ali ne i našim Šmekerima, jer ih od 6. marta ponovo očekuje JUTRO SA ŠMEKOM!

Da, da, dobro ste čuli…

ISPUNJAVAMO ŽELJE

Drago nam je što su Šmekeri drugačiji od drugih i što se bude pozitivni i sa željom za treningom. To je taj šmekerski duh.

Kako smo primili brojne poruke od vas sa istim pitanjem, koje je glasilo – “Kada će ponovo početi jutarnji treninzi?” – odlučili smo da vas obradujemo i da ih vratimo u naš redovan raspored.

Tako da vas, pre vaših svakodnevnih obaveza, bilo da je to posao, škola, fakultet ili nešto sasvim drugo vama važno, očekuje jutro sa Šmekom!

Ukoliko još uvek nisi član Šmeka, a razlog tome je bio upravo nedostatak jutarnjih termina, onda je ovo sigurno sjajna vest za tebe. Unesi nešto novo u svoju rutinu i pridružiš se našoj Šmekerskoj ranoranilačkoj ekipi.

NOVI PAKET, STARE CENE I POSEBNE POGODNOSTI

Uvođenje jutarnjih termina treninga obradovaće te iz dva razloga. Prvo, veći broj treninga u toku nedelje, koji se mogu kombinovati u prepodnevnim i večernjim satima. Drugo, možda tebi i važnije, cene naših paketa će ostati nepromenjene.

Druga lepa vest je za ranoranioce, tj. za vas koji volite da trenirate samo u prepodnevnim satima. Od 20. februara u ponudi Šmeka naći će se novi paket članstva “Jutro sa Šmekom 90.” Uplatom ovog paketa, osim što ćete moći trenirati u jutarnjim satima, dobićete znatno nižu cenu u odnosu na paket “Trening bez granica 90.”

Ali pazi, pogodnostima nije kraj. Pripremili smo posebnu pogodnost i za sve vas koji uplatite paket “Jutro sa Šmekom 90” u period od 20. februara do 6.marta cena će iznositi 5.900 umesto 7.500 dinara.
Drugim rečima naredna tri meseca uživate u našim treninzima za 1.900 dinara na mesečnom nivou.

Ni ovde nije kraj.

Od trenutka kada uplatite ovaj paket možete BESPLATNO trenirati u popodnevnim terminima sve do 6. marta kada uvodimo jutarnje termine i kada će vaš paket postati aktivan.

Verujemo da su te ovogodišnje posebne pogodnosti i ponude obradovale, a sačekaj da vidiš kakve ti treninge tek spremamo. 😉

JOŠ NEŠTO – NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE

Dodatan razlog zašto smo vratili jutarnje termine jeste i taj što se bliži leto. Sneg nam se otopio, a sada je idealno vreme da uhvatiš tempo i istopiš ono što se preko praznika nakupilo.

Nije strašno, ne brini, probudi se iz zimskog sna i #pocnipametno uz jutro sa Šmekom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *