rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5095 pregleda
0 komentara

U FEBRUARU KREĆEM OD RANOG JUTRA– RASPORED TRENINGA

Možda novogodišnje odluke nekima kreću od 1. januara, ali većina nas, novogodišnjim odlukama posvećuje se tek od februara.

Kako krenuti na treninge i na dijetu kada svaki drugi dan imaš neko slavlje na kojem su kolači i torte neizostavan deo, kao i slaniši raznih oblika i veličina?

Ali, ne brini se, ne osuđujemo – Šta više, U POTPUNOSTI TE RAZUMEMO.

Zato smo i uveli jutarnje treninge od februara.

JUTARNJI TRENINZI

Počevši od ponedeljka (3. februara), jutarnji treninzi u ŠMEK fitness centru održavaće se svakog dana.

Odabrali smo treninge koje ste vi birali, napravili njihove kombinacije i povezali sa treninzima koji pružaju odlične efekte kada se kombinuju.

S obzirom da od ranog jutra treba biti pažljiv sa pokretima, jer još uvek naše telo nije dovoljno zagrejano da bi radili čučnjeve sa 100kg, većina treninga traje pola sata – Ali, ne zaboravi pola sata bez pauze je teže uraditi, nego sat i po sa nekoliko pauza – Seti se samo GRIT-a.

Jedino su BodyBalance i LesMills Tone ostavljeni u trajanju svojih minuta.

POPODNEVNI TRENINZI

Morali smo malo i njih da korigujemo.

Počevši od 3. februara, LesMills GRIT održavaće se ponedeljkom i sredom u terminu od 18:45h. S tim što, jedne nedelje će se održati GRIT Cardio i GRIT Strength, druge GRIT Strength i GRIT Athletic, pa Athletic i Cardio i tako u krug.

Petkom, u terminu od 18:45h, održavaće se BodyPump u trajanju od pola sata, jer se pokazao kao efikasan i odličan kada se kombinuje sa CXWorx-om, koji je odmah nakon.

Ni nedelja nije izostavljena, BodyCombat se više neće održavati nedeljom, ali zato smo dodali, trenutno najpopularniji trening, LesMills TONE u terminu od 18:00h, zatim BodyPump u trajanju od 55 minuta, kao i CXWorx.

KOMBINOVANJE TRENINGA

Napravili smo raspored tako da možeš da kombinuješ treninge jedan sa drugim u jutarnjim terminima, ili da dođeš prepodne na jedan trening, a popodne na druge.

Što se paketa tiče, GRUPNI TRENINZI BEZ GRANICA ti obezbeđuju da treniraš u bilo kom terminu želiš, koliko god puta da želiš i koliko god treninga da želiš.

A naš tim ti stoji na raspolaganju za pomoć oko savetovanja za kombinovanje treninga.

Preuzmi raspored pa se družimo od sada i na jutarnjim treninzima.

Raspored-treninga-DUGME

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *