rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

6957 pregleda
0 komentara

UNA KRLIĆ: ŠMEKU DAJEM PRIORITET

Svaka velika odluka je sama po sebi teška, a kada konačno odlučiš, početak ostvarenja svog zamišljenog cilja je još teži! Potrebno je da se slože sve kockice kako bi jaka volja nadmašila sopstvene mogućnosti!

ŠMEK – MOJ SINONIM ZA TRENING

Kao neko ko je nov u svakoj priči treniranja mogu reći da sam jako brzo Šmek stavila na vrh liste svojih prioriteta. Što se moje priče tiče nikad nisam bila neko ko se opterećuje šta će da jede, drži dijete, broji svaku kaloriju, samim tim nisam ni mogla da pretpostavim da ću se ovako navući na treninge. Po meni to je svakako najbolji i najzdraviji trip u koji možeš da uđeš. Ali kako se naterati?

una_krlic_slika_02

POČETAK JE NAJTEŽI

Napraviti taj prvi korak je uvek bio najteži deo. Ja znam da je kod mene presudilo to što sam našla program treninga koji mi savršeno odgovara. Kao neko kome raspoloženje varira iz dana u dan vrlo brzo bih odustala kada bi mi svaki trening, i to po onom principu ,,tri puta nedeljno“, bio isti. U Šmeku mogu svaki dan i Šmek mi omogućava izbor. To je ono zbog čega je kod mene dobio apsolutnu prednost. Potpuno mogu da uklopim svoje promenljivo raspoloženje i treninge. Jedan dan kada želim da se opustim i smirim odem na Body Balance, dok drugi dan kad želim da izbacim sve iz sebe čeka me ekipa sa Body Combata. Sredom i petkom ćete me zagarantovano videti na body Pump-u jer volim kad mogu odmah posle treninga da se hvalim svojim mišićima. 🙂

una_krlic_slika_04

DOBRI REZULTATI VUKU ME NAPRED

Taj osećaj kad prvi put vidiš promene na svom telu navuče te da samo nastavljaš i nastavljaš. Odjednom sve počne lepše da ti stoji i vadis zaboravljene stvari iz ormana jer juhuuu i one stoje kako treba. Neprocenjivo! Pa šta više da vam kažem društvo nego vidimo se u Šmeku!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs