rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4777 pregleda
1 komentara

VRELA NOĆ U ŠMEKU

Atmosfera u gradu nije dovoljno vrela! Slažeš se da nam za ovo leto treba nešto više hot, više sexy?

ŠMEKERIII, BIĆE VRUĆE!

I to baš vruće! I ne želimo da se rashladite! Nema spavanja, opremu za trening u ruke i pravac Šmek.
U stvari, biće dovoljno vruće da ti oprema neće ni biti potrebna, ali to ostavljamo tebi da izabereš. 😉 Mi ti najavljujemo hot atmosferu, vežbanje uz mnogo zabave i zaraznu, dobro poznatu energiju.

Kako odoleti?
Biće ovo noć koja će obeležiti leto. Noć u kojoj će sve biti ledeno kao vatra i vrelo kao led. Još uvek vam nije jasno kako?

Vrela noć je noć u kojoj treninzi preuzimaju strastveni ritam kojem nećeš odoleti i ritam koji će istovremeno zapaliti i lediti sve oko tebe i sve u tebi.

ŠTA JE ZA TEBE #ColdAsFireHotAsIce ?

Igramo se rečima, mislima i delima, zato te pozivamo da se igraš sa nama, na Instagramu nam pokaži šta je za tebe Hot&Sexy, ne zaboravi da nas taguješ @smekfitness i staviš hešteg #ColdAsFireHotAsIce.

VRELA NOĆ NOSI JOŠ VRELIJU PONUDU

Leto je, znamo da ćeš naći 1000 bitnijih razloga na koje možeš potrošiti novac i verujemo da fitnes ne zauzima čak ni 1001. mesto. Stoga ćemo te malo bocnuti, ali veruj nam, to je za tvoje dobro. Seti se naše priče koliko je bitno održavati fizičku aktivnost tokom cele godine, koliko je teško vratiti se nakon pauze i koliko brzo mukom stečeni rezultati postaju nevidljivi. Zato te od 5. do 8. avgusta čeka 50% popusta na mesečni paket članstva. To znači da ćeš mesec dana moći da treniraš kada želiš, koliko god želiš i koje god programe želiš, bez ograničenja.

Eto, obećali smo da će biti sve toplije. 😉

Ukoliko nisi član Šmeka, a od 5. do 8.avgusta odlučiš da postaneš, na poklon dobijaš i godišnju članarinu koja ti donosi razne pogodnosti.

Sada već gori, zar ne?

KOJA NOĆ ĆE BITI NAJVRELIJA?

Noć punog Meseca, ups, punog Šmeka, biće 5-og avgusta. Zagrevanje počinje u 21h, kada počinje prvi trening. U pauzama između treninga ili, ako želiš i tokom treninga, možeš se dodatno zagrejati pripitim gumenim medvedićima ili „malo treznijom“ lubenicom.

Vrela noć je noć i za članove Šmeka, ali i za one koji to tek žele da postanu.

Družićemo se do ponoći, a onda – ili se ohladi ili nastavi da goriš.

 

RASPORED TRENINGA:

21.00 BodyAttack 45′ (Hot&Sexy mix)
21.50 BodyPump 45′ (Hot&Sexy mix)
22.40 BodyCombat 45′ (Hot&Sexy mix)
23.30 BodyJam 30′ (Hot&Sexy mix)

Jedan Komentar za “VRELA NOĆ U ŠMEKU”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *