rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5084 pregleda
0 komentara

Vrela noć. Vrele cene: 7, 8, 9, 10. avgust

Sada već svi znate će 7. avgust u Šmeku biti poseban dan. Svedoci smo vrelih dana i vrelih temperatura stoga smo odlučili da se malo našalimo na temu vrućine i tako smo došli na ideju da još malo podgrejemo letnju atmosferu: 7. avgusta vas očekuje Vrela noć u Šmeku!

Vrela noć doneće nam vrele cene: 3.200 = 1.600

Vrela noć će se održati 7. avgusta, a svi vi koji odlučite da obnovite svoje pakete članstva moći ćete to da učinite po 50 odsto nižoj ceni 7, 8, 9. i 10. avgusta.

Niste do sada vežbali u Šmeku?

Ukoliko niste naši članovi, ova ponuda važi i za vas, s’ tim da vam još dodatno poklanjamo godišnju članarinu

3.200 = 1.600

Da rezimiramo: Ukoliko dođete do nas da obnovite svoje pakete članstva ili da se učlanite moći ćete da uplatite naš mesečni paket po ceni od 1.600 dinara, a vi koji tek postajete članovi dobijate i godišnju članarinu GRATIS.

Koje treninge uključuje ova cena?

Još jedna lepa vest je da ćete uplatom našeg mesečnog paketa dobiti mogućnost da koristite deset različitih grupnih treninga koji uključuju i RPM, kao i tri Grit treninga.

7. avgusta treninzi su BESPLATNI – Prijavi se!

U petak, 7. avgusta od 21 čas pa do ponoći, moći ćete besplatno da vežbate bez obzira da li ste naš član ili samo želite da se to veče dobro zabavite. Možete doći čak i ako ne planirate da se učlanite. Svi ste pozvani na najvreliju fitnes žurku ikada!

Kako bi atmosfera bila još vrelija, odredili smo dress code: make it sexy! Vaša je odluka da li ćete ispoštovati dress code ili ćete ipak vežbati u onome u čemu se osećate najprijatnije. Nama je bitno da se osećate dobro. I privlačno 🙂

Link za besplatne prijave 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *