rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4721 pregleda
0 komentara

VREME JE ZA DVA MESECA POLUPERSONALNIH TRENINGA

Napokon krećeš u teretanu. Ulaziš i izgubiš motivaciju, jer šta sada da radiš?

Ili, znaš onaj osećaj kada imaš postavljen cilj, znaš da radiš treninge i samostalno, ali ne vidiš nikakav efekat?

Pitaš se: „Odustati sada ili raditi bez ikakve motivacije, cilja ili napretka?“

MOŽDA TI SAMO FALI TRENER KOJI ĆE SA TOBOM RADITI DVA MESECA?

U periodu od 30.11. do 6.12. možeš da iskoristiš posebnu ponudu koju smo pripremili za sve, bez obzira da li su naši članovi ili ne i da uplatiš paket polupersonalnih treninga u iznosu od 9500 RSD-a, a mi ćemo ti na poklon dati još jedan isti takav paket.

U ovom paketu dobijaš 30 dana neograničenog korišćenja teretane, kao i 12 termina sa nekim od naših trenera.

ŠTA SU POLUPERSONALNI TRENINZI?

Polupersonalni treninzi su treninzi koji se održavaju u teretani ŠMEK fitnes centra.

Trener formira grupu od maksimalno četiri osobe i prilagođava trening shodno tvom cilju. Što znači da ne radiš isti trening koji rade ostalih troje iz tima, kao i da trener pravi plan i program shodno tvom zdravstvenom stanju, fizičkoj spremi i cilju.

Ono što je prednost ovog treninga je to što ćeš uvek znati šta radiš, kako da radiš, neće doći do povreda nastalih nepravilnim izvođenjem treninga, kao i to da ćeš uvek imati motivaciju za treningom, kako od strane trenera, tako i od strane ostalih članova grupe.

Što znači – nova poznanstva, druženja i brži dolazak do željenog cilja.

Takođe, polupersonalni treninzi se održavaju kada i ti i trener možete, što znači da se dogovarate i prilagođavate oko vremena dolaska, kao i treninga.

DA LI TO ZNAČI DA MORAM DA NAĐEM JOŠ TRI OSOBE SA SOBOM?

Ne i o tome ne treba da brineš u opšte.

Ukoliko želiš, naravno da možeš da dođeš sa društvom i da birate da zajedno radite polupersonalne treninge, ali ukoliko želiš možeš samo da uplatiš ponudu i treneri će te spojiti sa nekim od članova koji već idu na polupersonalne treninge.

KAKO FUNKCIONIŠE PROCES PRIJAVE?

Ime, prezime, kontakt telefon i poruku u kojoj navodiš da želiš polupersonalne treninge nam možeš poslati na Instagram, Facebook, Mejl ili pozvati 065/22-66-700 i ostalo prepustiti nama.

Kontaktiraćemo te, zakazati inicijalni razgovor. U tom razgovoru dogovaraš se sa trenerom oko željenog cilja, svakako je da prolazite tehnike, neophodna merenja, pričate o zdravstvenom stanju ili nekim prethodnim povredama i dogovarate se za prvi termin treninga.

SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ UKRATKO

Uplati paket Polupersonalni trening za 9500 RSD i na poklon ćeš dobiti još jedan mesec gratis;

Ponudu možeš da uplatiš u periodu od 30.11. do 6.12.;

Paket podrazumeva 12 treninga sa trenerom i 30 dana neograničenog korišćenja teretane, što znači da ćeš po ceni jednog paketa dobiti ukupno 24 treninga sa trenerom i dva meseca neograničenog korišćenja teretane;

Paket pripada sistemu Posebne ponude;

Prijavljuješ se tako što nam šalješ puno ime i prezime, kontakt telefon i poruku u kojoj navodiš da želiš polupersonalni trenig, ili dođeš lično u ŠMEK fitnes centar i tražiš polupersonalni trening.

Za sva dodatna pitanja piši nam.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *