rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2488 pregleda
0 komentara

WORKOUT FOR WATER – NAJHUMANIIJI FITNES DOGAĐAJ U ŠMEKU

Kako je Šmek deo velike Les Mills zajednice koja svakog dana menja živote miliona ljudi širom sveta, velika nam je privilegija što ćemo 18. novembra biti deo najvećeg dobrotvornog fitnes događaja ikada viđenog na svetu.

UNICEF i Les Mills – zajedno pokreću svet

U zemljama širom sveta – na isti dan – održaće se Les Mills treninzi besplatni za sve koji žele da budu deo ovog velikog i humanog događaja. Tog dana, svaki trening koji se bude održao u klubu sadržaćeposebno snimljenu pesmu koja simbolizuje put koji jedno dete u Africi treba da pređe i koliko energije treba da potroši kako bi došlo do osnovne ljudske potrebe – čiste pijaće vode.

18. novembar – Workout for water

Kako smo napomenuli, 18. novembra u većini Les Mills klubova širom sveta održaće se besplatni treninzi sa jasnim ciljem – da se prikupe sredstva za pomoć najugroženijima na afričkom kontinentu.

Kako donirati sredstva?

Svi koji budu želeli da se priključe i podrže ovaj humanitarni događaj sredstva mogu donirati isključivo preko online platforme movetheworld.live koja je, u trenutku dok ovo čitaš, već aktivna i ima više od 1000 naloga klubova i instruktora širom sveta.

Screen Shot 2017-11-01 at 11.36.45

Šmek fitness – Workout for water

Pozivamo sve vas koji svakodnevno sa nama trenirate, sve vas koji ste nekada trenirali sa nama i sve vas koji možda nikada niste vežbali, a ovaj humani događaj bi mogao da bude vaš prvi korak divnog fitnes putovanja, da 18. novembra dođete u Šmek, jer obećavamo sjajne treninge, a treninzi će biti besplatni za sve!

Ukoliko želite da donirate sredstva, to već sada možete učiniti putem Šmekovog naloga na movetheworld.live, koji se nalazi na OVOM LINKU.

Svaki dolar se računa

Visina donacije nije bitna. Ona može biti jedan, dva, 10, 20 dolara… Mi ćemo vam tog dana pokloniti besplatne treninge, a vi ćete za uzvrat jednom detetu obezbediti čistu, pijaću vodu.

Čekamo vas 18. novembra na treningu koji će pokrenuti svet.

Čekamo vas 18. novembra za zajedno uđemo u istoriju kao učesnici prvog, najvećeg humanitarnog fitnes događaja!